' Ledige IT-jobber -
Annonsebilag

Finn din personlige rekrutterer i mobilen

Nytt og unikt konsept løser store utfordringer for jobbsøkere og rekrutteringsbransjen

recruiters_list.

En ny og unik løsning fra Instacruit som lanseres 1. mars i år, gjør at du som jobbsøker automatisk får opp relevante rekrutterere på telefonen som er spesialister innen ditt fagfelt når du registrerer deg, og du får alt i løpet av et par minutter. Instacruit hjelper samtidig rekrutterere å markedsføre sin profesjonelle profil og enkelt gjøre seg synlig overfor relevante kandidater. Dette er to kjente problemstillinger som Instacruit nå løser på en enkel måte.

– Dette vil øke både kvalitet og treffsikkerhet på kandidatene da løsningen kommuniserer like mye mot jobbsøkeren som rekruttereren, forteller daglig leder og gründer i Instacruit, Niklas Lerner.

Instacruit er en norskutviklet «mobile recruiting»-tjeneste som gjør det enklere for jobbsøkeren og rekruttereren å komme i kontakt med hverandre. Tjenesten er svært enkel i bruk, og etter registrering er både rekrutterere og jobbsøkere synlige og søkbare for hverandre.

Enklere for deg som er jobbsøker...

Instacruit utvikler stadig løsninger som gjør det enklere for talentene og rekruttererne å finne hverandre. I den nye kan du som er jobbsøker nå finne din personlige rekrutterer innen ditt yrke - og du finner en med spesialkompetanse uten å måtte lete.

– Hvem er det naturlig å henvende seg til i bransjen? Det er nettopp dette som er den store utfordringen for deg som er jobbsøker. Det kan være mange små selskaper som opererer i din bransje, men som du ikke vet om. Instacruit hjelper deg å finne de riktige rekruttererne for deg, og du slipper også å registrere deg overalt, sier Niklas.

… og for deg som er rekrutterer

recruiter_profile_connect.

Både store og små rekrutteringsselskaper har en utfordring med å markedsføre seg personlig mot kandidatene. Folk flest kjenner til de store, men det finnes en rekke mellomstore og mindre selskaper. Spesielt disse har en utfordring med å gjøre seg synlig nok på markedet overfor de rette kandidatene.

– I Instacruits nye løsning har alle rekrutterere den samme muligheten til å markedsføre sin profesjonelle profil overfor en kandidat som vil finne akkurat den riktige rekruttereren, uansett om du er alene eller størst i klassen, fortsetter Niklas.

Løsningen gjør det enklere for rekruttereren å treffe den riktige kandidaten - og for kandidaten å treffe den riktige rekruttereren.

– Dette er en helt ny måte å tenke rekruttering på som vil øke kvalitet og relevans på kandidatene som kommer til deg. Som rekrutterer kan du sitte i ro uten å behøve å søke, og la de gode kandidatene komme fordi de ser profilen din og hva du rekrutterer til, forteller Niklas.

– Og det er ingen andre enn Instacruit som kan tilby en tjeneste med denne funksjonaliteten.

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen