Annonsebilag

Dette gjør det enklere for deg å få drømmejobben

Ser du etter ny jobb, men synes det er slitsomt å registrere deg på nytt hver gang? Med den riktige tjenesten behøver du aldri mer å sende ut søknader og CV-er. Dessuten risikerer du ikke å bli avslørt av sjefen…

Istedenfor å kjempe mot andre om oppmerksomheten, hvorfor ikke la rekrutterere og headhuntere konkurrere om deg isteden?

- Vi er ikke en tjeneste som tilbyr stillinger – vi snur opp ned på bransjelogikken og lar rekruttererne og headhunterne konkurrere om deg og ditt talent isteden. Instacruit er i første rekke laget for deg som er en passiv jobbsøker – som ikke vil ha CV-en liggende offentlig, forteller gründer, entreprenør og daglig leder Niklas Lerner.

Med én enkel registrering på Instacruit gjør du deg tilgjengelig for hele rekrutteringsbransjen, og du åpner opp for en verden av muligheter til å bli kontaktet.

På Instacruit finner rekruttererne deg

Niklas Lerner, gründer, entreprenør og daglig leder i Instacruit.

- Kanskje du sitter i en god jobb og har det bra, men alle er jo nysgjerrige på noe nytt. Man er nysgjerrige på sin markedsverdi og man er nysgjerrige på om kompetansen man besitter er attraktiv.

Ulempen er at det har vært vanskelig for rekrutterere og headhuntere å få tak i deg som er passiv jobbsøker. Inntil nå.

Instacruit har nemlig gjort det enkelt for deg. Du behøver ikke å sende CV-er og søknader for å måle temperaturen. Du behøver heller ikke å gå inn på hver enkelt side for hver jobb du søker. Når du er registrert er det rekruttererne og headhunterne som kontakter deg.

- Problemet er at terskelen for å få vite om statusen din hittil har vært for høy fordi prosessene er alt for tunge og tidkrevende. Noen få blir kontaktet når de har CV-en liggende på nettet, men de fleste blir ikke det. Hos Instacruit øker du muligheten for å bli kontaktet av rekrutterere som leter etter akkurat din profil.

Et annet problem for en passiv jobbsøker er at man ikke kjenner godt nok til rekrutterings- og headhuntingsbransjen. Man har hørt om de store, men det er få som vet hvem man skal henvende seg til for å få den hjelpen man trenger for å komme inn i rett bransje eller rett bedrift.

- Om du jobber innen salg, IT, er lege, ingeniør, kokk eller advokat – hvem er spesialist på å rekruttere nettopp din kompetanse? Med Instacruit behøver du ikke å tenke på å finne rett headhunter – når de finner din profil har de funnet deg.

Enkel registrering

I følge LinkedIn er Mobile Recruiting en av de viktigste globale rekrutteringstrendene. Det er Instacruits strategi å tilrettelegge for dette, og de har derfor laget en rask, sofistikert og brukervennlig løsning. Å registrere seg er utrolig enkelt:

- Du går inn på Instacruit.com via mobil eller nettbrett og finner appen der. Du kan også bruke PC eller Mac. Prosessen er svært enkel. I løpet av et par minutter har du registrert både din profesjonelle og sosiale profil.

Som bruker har du total kontroll over informasjonen du gir: Dersom du ikke ønsker å bli kontaktet mer, men ikke slette profilen, kan du skru profilen din på Off. Da forsvinner du fra rekrutterernes radar. Når du vil bli kontaktet igjen skrur du på On, og du er i gang igjen.

- Instacruit har den raskeste muligheten til å registrere en profesjonell profil via mobilen, og er derved den raskeste veien til ny jobb. Det er ingen andre som tilbyr denne type av enkel registrering på mobil for å finne sin neste drømmejobb. Klikk deg inn og registrer deg i dag, oppfordrer Niklas.

- Det tar bare et par minutter, avslutter han.

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen