Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du utvikler som ønsker å bli faglig sterk? Vi kan vise deg veien!

Oppdragsgiver: Capgemini AS

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med over 200 000 ansatte i mer enn 40 land. I 2018 rapporterte konsernet en omsetning på 13,2 milliarder Euro. Besøk oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Antall stillinger:
5
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
23.12.2019
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Capgemini Norge AS

Er du utvikler som ønsker å bli faglig sterk? Vi kan vise deg veien!

Capgemini er blant landets ledende fagmiljøer innen digitaliseringsområder som Business Intelligence, Data Science, Artificial Intelligence, Big Data, IoT, Information Management, Content Management, Data Privacy, Robotic Process Automation, Digital Twin, mm.
Gjennom vår enhet, Insights & Data, gjennomfører vi spennende og utfordrende prosjekter for store nasjonale og internasjonale kunder.
Vi har fått flere store kunder og skal derfor styrke vår enhet med flere utviklere.


Hvilke utfordringer venter en ung utvikler innen Data Engineer & Management i Capgemini?

  • Du vil få muligheten til å spesialisere deg innenfor spesifikke deler av digitalisering og Business Intelligence.
  • Som utvikler i Insight & Data-avdelingen får du jobbe i spennende og krevende prosjekter for noen av Norges største selskaper.
  • Capgemini leverer prosjekter med smidig metodikk, og du vil få være med i hele prosjektløpet fra tilbud og analyse til utvikling, operasjonalisering og forvaltning.


Vi er teknologiuavhengige og har prosjekter innenfor et bredt spekter av teknologier og fagområder.

  • I nært samarbeid med kolleger i Norge og internasjonalt, vil du få være med på å forme og videreutvikle metodikk og fagmiljø relatert til avdelingen .
  • Vi ønsker at du skal nå dine faglige mål og drømmer. Derfor ønsker vi å lage en karriereplan basert på hvor du ønsker å gå. Vi bygger deg faglig med kurs, sertifiseringer og spennende kunder.
  • Du får en hverdag du kan påvirke selv. Som konsulent innen Data Engineer & Management, har du kanskje også på sikt lyst til å utvikle deg innen prosjektledelse, arkitektur, rådgivning eller andre fagområder.
  • Hos oss får du ta del i Norges fremste fagmiljø preget av yrkesstolthet og en glødende interesse for teknologi, ledelse og smidige metoder. Vi er teknologiuavhengig, og ligger helt i front av den teknologiske utviklingen. Vi har blant annet blitt kåret til årets Microsoft BI-partner de siste 3 årene.


Hvem ser vi etter?

  • Du ønsker å bli dyktig på fag
  • Du har fullført høyere utdannelse
  • Det er en fordel med erfaring innen et eller flere av disse områdene: SAS, MS (SSIS, SSAS, SSRS, Cortana, Power BI), Informatica, SAP Hana/BI, BODS, Qlik, Tableau, Oracle BI, Oracle analytics, ODI, IBM Data stage, Cognos, Hadoop, Azure, AWS eller Google analytics.


Høres dette interessant ut?

Du er mer enn velkommen til å sende din søknad og CV til oss.
Vi oppfordrer deg til å ringe Gjermund Vuorela på telefon 982 16 416 for å få mer informasjon om fagområdet og stillingen.


Er du egentlig ikke på jakt etter ny jobb, men ble nysgjerrig?
Ta kontakt for en uforpliktende prat med Talent Acquisition Lasse Krogh på telefon 91 70 36 30. Din henvendelse holdes konfidensiell.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Lasse Krogh
Stillingstittel
Talent Acqusition Specialist
Telefon
917 03 630
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen