Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

SUMM SYSTEMS SØKER PLM INGENIØR

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Billingstad
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
29.11.2019
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet maskin eller dataingeniør? På vegne av vår samarbeidspartner Summ Systems søker vi etter en ingeniør som ønsker å ta del i deres internasjonale vekst.

Informasjon om stillingen

Summ Systems er en platinum partner for Siemens PLM-programvare og en spesialistpartner på produksjonsområdet. De tilbyr hele Siemens PLM-programvarepakke, som er alt fra enkle plug-ins for brukere som ønsker en enkel løsning, til komplette verdensklasses PLM-systemer. De er totalt 110 mennesker globalt, og har ambisjoner om å vokse betraktelig den kommende tiden, fordelt på de ulike landene de opererer i. Nå trenger de å bygge opp et nytt PLM team i Norge og søker deg som vil ha en kombinert rolle.

Du vil fungere som en rådgiver inn mot en rekke større kunder som du vil ha et kontinuerlig samarbeid med. Du vil også få muligheter til å involvere deg i prosjekter utover landegrenser, så utviklingsmulighetene er mange. Hver eneste kunde krever unike og tilpassede løsninger. Det vil være din og teamet sin oppgave å finne ut hvilke løsninger kunden trenger tilpasset sitt behov. I tillegg til å fungere som en rådgiver, vil 20% av rollen gå ut på testing, utføre endringer og oppdateringer.

Du vil få tildelt en mentor som vil sørge for høy kvalitet samt grundig opplæring. Du vil i tillegg gjennomgå et training program for å sørge for at du har de beste forutsetningene for å lykkes i rollen. Du vil få delta på prosjekter ute hos kunder relativt raskt, for å skape god forståelse for kundegruppen.

Arbeidsoppgaver

 • Detaljert innhenting av krav og dokumentasjon i samarbeid med kunde og PLM Arkitekt
 • Kodeløs konfigurasjon
 • Utføre tilpasninger etter kundens behov
 • Testing av leveranser og konfigurerte funksjoner
 • Lagring og dokumentering av arbeid i henhold til selskapets prosesser og regler
 • Installasjon

Vi søker deg som

 • Har bachelor eller master som maskiningeniør eller dataingeniør
 • Behersker norsk og engelsk på et høyt nivå
 • Dersom du har noen programmeringsferdigheter i C++ eller web-programmering er dette en fordel, men ikke et krav

Som person er du:

 • Løsningsorientert
 • Samarbeidsvillig
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter

For Summ Systems er det viktig å få inn en lagspiller som ønsker å bidra med høy kvalitet inn til det nye, norske teamet. Du er løsningsorientert og tørr å tenke utenfor boksen, og ser løsninger der andre ser problemer. Du vil stort sett jobbe med teamet på de fleste kunder, så det er viktig at du innehar gode samarbeidsevner samtidig som du evner å jobbe selvstendig. Høres dette ut som deg? Da håper vi du velger å søke i dag!

Øvrig informasjon:

Start: Snarest
Plassering: Billingstad
Søknadsfrist: 29. November

Søk på stillingen ved å klikke på Søk nedenfor. Vi vil behandle søknadene fortløpende så vi anbefaler deg å søke i dag. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Mia Hagen på teknologi@academicwork.no.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen