Brenner du for prosessforbedring og smidige verktøy? Nagarro søker Seniorkonsulent/ Løsningsarkitekt

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Nagarro ble etablert i 1996 av et par venner med en drøm om å skape et litt annerledes IT-selskap – et selskap med fokus på strategisk differensiering gjennom teknologi fremfor rutinemessig IT-drift. I dag er vi mer enn 6000 eksperter i over 20 land. Sammen utgjør vi den globale IT-tjenestedivisjonen i München-baserte Allgeier SE.

Hos Nagarro vil du oppleve en arbeidskultur som er dynamisk og ikke-hierarkisk. Du vil få mulighet til å bidra i utfordrende og komplekse prosjekter, og samarbeider med noen av verdens fremste teknologer. Vårt allsidige miljø bidrar til at vi ofte evner å se på utfordringer med et friskt perspektiv og samtidig levere høy kvalitet til våre kunder. I Nagarro vil du få store muligheter til å vokse og utvikle din karriere. Er du prosessforbedring og smidige verktøy, og vil jobbe med nyskapende teknologi i et innovativt miljø? Nagarro søker etter deg som har lidenskap for teknologi, et øye for kvalitet og tro på livslang læring.


Hvorfor trenger vi deg?

Ved Oslo-kontoret har vi bygget opp et meget sterkt fagmiljø innenfor prosessforbedring og smidige verktøy. Vi jobber tett opp mot vår partner, Atlassian, og Nagarros globale Center of Excellence på Atlassian ledes også herfra. Teamet består i dag av 11 dyktige seniorkonsulenter. Det er økt etterspørsel etter vår ekspertise både i en lokal og  Internasjonal sammenheng, og derfor søker vi deg som deler våre verdier og forkjærlighet for optimalisering og smidighet i alle ledd i en organisasjon.


Hva skal du gjøre?

Som seniorkonsulent/løsningsarkitekt innenfor dette området vil du være ansvarlig for å identifisere og bidra til implementasjon av de mest kostnadseffektive løsningene som er mulig innenfor kundens rammer. Du må jobbe aktivt for å forstå hvordan kundens organisasjon fungerer og hvilke interessenter som er involvert. Som løsningsarkitekt må du også ha god forståelse av domenet og hvordan bruk av verktøyene og tilpasning av prosesser kan gi oss ulike måter å oppnå det samme målet på. En sentral del av rollen er å bygge bro mellom forretningsområdet og teknologisiden.


Noen av dine arbeidsoppgaver vil være:

? Strukturering av prosjekter fra krav til mandat
? Prosessoptimalisering og effektivisering på tvers av enterprise teams
? Jobbe med effektivitetsutfordringer knyttet til IT-utvikling og drift
? Rådgi forretningssiden for å forbedre og utvikle deres måte å jobbe på
? Jobbe for økt effektivitet i kommunikasjon- og samarbeidsrutiner hos kunden
? Utarbeide arkitektur for Atlassian-løsninger
? Implementere og konfigurere Atlassian-løsninger
? Rådgivning om best practice innen Atlassian-stacken
? Rådgivning på Agile/smidig, Service management, SAFe og prosjektledelse


Hvem er du?

Som seniorkonsulent/løsningsarkitekt så har du typisk flere års erfaring med å definere best-i-klassen-løsninger for flere organisasjoner innenfor deres forretningsområder. Du er person som beveger deg ubesværet mellom teknologi og forretning og snakker begge «språk». Du kan gjerne ha jobbet tett på utviklingsprosesser – enten som utvikler eller teknisk prosjektleder, og kjenner Atlassian-produktene godt.


Kompetanse:

? Du er god på forretningsanalyse, requirements engineering, og interessentanalyse.
? Du kan jobbe tett med kunden og er god på å bygge tillit.
? Du kjenner til både smidige og tradisjonelle metodikker som Agile, DevOps, Safe, ITIL, PMI og Prince.
? Du kan strukturere opp leveranser og være utførende samtidig som du har overordnede blikket på hvor kunden skal.
? Du er løsningsorientert, forstår hva teamene trenger og er god på å finne felles løsninger.
? Du har høyere utdannelse og kan vise til en del års erfaring.
? Du er selvgående og har tung nok kompetanse til at du kan jobbe alene ute hos kunden.
? Du kan skrive løsningsbeskrivelser.


Hvorfor velge oss?

Vi er et globalt, dynamisk og meget kompetent arbeidsmiljø. Du vil jobbe i et team som virkelig brenner for det vi gjør og med en flat struktur så er det kort vei til beslutningene – også internasjonalt. Vi jobber veldig tett sammen og sparrer til tross for at vi ikke alle er på samme sted hver dag. Du får mulighet til å bistå våre internasjonale kontorer med din kompetanse om ønskelig. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og fordeler.

Høres dette interessant ut?

Ta kontakt med Bjørn Ursin (bu@cruit.no) eller Selina Stenberg (selina@cruit.no).

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen