Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Dyktig utvikler søkes til ny rolle som Tech Lead hos Naviaq

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
11.12.2019
Gå til søknadsskjema

Er du en dyktig utvikler og ønsker å ta steget videre til å bli Tech Lead? Eller er du godt vandt med ansvar, og ønsker mer påvirkningkraft og nye spennende utfordringer i en bransje i stor vekst? Naviaq søker deg som vil ta steget videre med oss!

Informasjon om stillingen

Naviaq jobber tett med havbruksnæringen for å sammen finne gode IT-løsninger for havbrukere. Vår software er en samhandlingsplattform som benyttes av oppdrettere, service- og brønnbåter for dokumentasjon av krav til næringen

Vi er i vekst og søker nå en dyktig utvikler til rollen som Tech Lead for å styrke Trondheimskontoret. Denne stillingen passer for deg som har erfaring med teamansvar eller ønsker å utvikle deg i rollen.

Stillingen innebærer arbeidsoppgaver innen softwareutvikling og teamansvar. Du vil delta aktivt med løsningsbeskrivelser, utarbeide dokumentasjon og planlegge sprint og leveranse. Her vil du få ansvar for å følge opp vårt utviklingsteam i Ungarn og ha løpende vurdering på kompetansebehov og hvor kompetansen skal sitte. I tillegg til dette vil du få ansvar som produkteier og for å sørge for at vi bruker riktig teknologi for å skape de beste løsningene for våre kunder.

Vi bruker et bredt spekter av utviklingsteknologier som du kan få muligheten til å utvikle deg i. I dag brukes C#, JavaScript, asp.Net, PWA, SPQ, rest API og Azure app services. Vi jobber nå med å gå over til ny teknologi så du vil få god tid til å sette deg inn i den nye rollen og bli kjent med selskapet mens dette pågår.

Vi tilbyr

  • Spennende rolle med utviklingsmuligheter
  • God opplæring og oppfølging
  • Påvirkningskraft og variert arbeidshverdag
  • Få kombinere utviklingsarbeid og ledelse

Vi søker deg som

  • Har minst to års erfaring som utvikler
  • Har god erfaring med .Net
  • Gjerne har hatt team- eller fagansvar tidligere
  • Gjerne kan flere av teknologiene vi jobber med
  • Har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk

Videre ser vi etter deg som har de rette personlige egenskapene for å lykkes som Tech Lead hos oss. Rollen innebærer at man må ha gode samarbeidsevner, da man skal følge opp teamet i Ungarn og samarbeide tett med med kolleger i Trondheim. Å kunne kommunisere på en slik måte at man motiverer sine kollegaer og følger opp at alle kommer i mål er derfor viktig. Derfor kreves det også at man er ansvarsfull og resultatorientert, da man har produktansvar og må sikre fremgang i prosjekter og at det er riktig fokus i arbeidet. Man vil i en slik rolle møte flere utfordringer og det er derfor viktig at du er løsningsorientert og evner å jobbe strukturert.

Høres dette ut som noe for deg?
Send oss din søknad, CV og gjerne karakterutskrift innen fristen 11.12.2019

Rekrutteringsprossesen utføres i samarbeid med Academic Work.
Ta kontakt med Mari Helland for spørsmål.

Informasjon om bedriften

Vi som jobber i Naviaq er en god blanding av folk fra havbruksnæringen og IT-teknologer som sammen finner løsninger som er skreddersydd for havbrukere. Naviaq skal bidra til å løfte oppdrettsnæringen til nye høyder gjennom å innføre nye bransjetilpassede IKT-løsninger basert på velprøvd teknologi fra andre bransjer. Naviaq er eid av Norsk Navigasjon Holding AS, Fanøyskjæret Holding AS og Tidligfasefondet i Nord-Trøndelag AS.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen