Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

SEO-SPESIALIST SØKES TIL VIVA MEDIA!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
10.12.2019
Gå til søknadsskjema

Er du en lidenskapelig lagspiller og ønsker å bli en del av et selskap som lever for sine kunder, for digital markedsføring og for hverandre? Da anbefaler jeg deg å lese videre!

Informasjon om stillingen

Som SEO-spesialist i Viva Media vil du bli en del av et ungt og dynamisk miljø der utvikling, teamarbeid og løsningsfokus står sentralt. Du vil i det daglige jobbe i team som er sammensatt av ulike roller, og du vil være i en viktig rolle for Viva Media. Med din ekspertise innen SEO vil du blant annet fungere som en støttespiller for Viva Media sine selgere i møter med kunder og være en nøkkelfunksjon i selve leveransen.

Selve kontoret består av totalt 10 medarbeidere, med Thomas som øverste leder. Viva Media er opptatt av å skape «The best place to work», nettopp fordi de tror at dette vil gjenspeiles i kvaliteten de leverer til sine kunder. Dette gjøres gjennom sosiale happeninger- store som små, ulike kundeeventer, og en mental innstilling om at man jobber sammen og ikke alene. Som du kanskje har forstått er Viva Media et byrå som ønsker å levere kvalitet ovenfor kvantitet, både til sine kunder og internt i selskapet. Dette vises også gjennom at de i dag er 1 av 15 byråer som er Google Partner og dermed er med i Partners Connect Premier Program. Spesielt gøy er det da å si at de ligger helt på topp på denne listen. Med det sagt kan vi med trygghet si at du vil gå inn et byrå der du får god støtte fra dyktige og blide kolleger som løfter hverandre frem. I tillegg vil du også få støtte fra kontormaskoten Cesar.

Viva Media kan tilby deg;

 • Jobb i en «great place to work” arbeidsplass, med tilfredshet på 97%.
 • Muligheten til å bli med på reisen til et litt mindre men fremadstormende selskap
 • Stor frihet og muligheten til å jobbe med ledende merkevarer.

Arbeidsoppgaver

 • Optimalisere kundens synlighet på nett
 • Samarbeide med ulike roller i selskapet for å skape den beste løsningen for kunden
 • Analysere og legge frem resultater av kampanjer
 • Bistå i kundemøter med din ekspertise

Vi søker deg som

 • Har 1-3 års arbeidserfaring innenfor markedsføring
 • Har fullført en bachelor innenfor markedsføring el.l.
 • Har sertifisering innen Google Analytics
 • Kan det grunnleggende innenfor SEO

Som person er du ansvarsfull, initiativrik og selvgående. Du har evnen til å forklare ting enkelt, selv om de kanskje er kompliserte. I tillegg har du en indre driv og motivasjon til å drive med nettopp SEO.

Annen informasjon

 • Oppstart: Mars/April 2020

 • Søknadsfrist: 10.12.2019

 • Arbeidsomfang: 100%

 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Vi ønsker derfor at alle søknader blir sendt inn via vår søknadsportal. Har du spørsmål til rollen er du velkommen til å kontakte Amanda Nicolaysen i Academic Work på følgende mail: amanda.nicolaysen@academicwork.no eller Country Manager i Viva Media, Thomas Lillebror Finne. Send mail til thomas@vivamedia.no eller ring 40626262.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Viva Media er et av nordens største digitale markedsføringsbyråer. Deres dedikerte ansatte og fornøyde kunder får Viva Media til å vokse kontinuerlig. De har i dag kontorer i Kalmar, Oslo, Stockholm og hovedkontor i Uppsala. Les mer her!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen