Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du jobbe med integrasjoner og API-er? Atea søker systemkonsulent

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
13.01.2020
Gå til søknadsskjema

I samarbeid med Atea leter vi nå etter deres nye tilskudd på konsulentsiden. Vi søker etter deg som brenner for programmering og systemintegrasjon, og gir deg muligheten til å jobbe med unike back-end løsninger for spennende kunder.

Informasjon om stillingen

Vi lever i en fantastisk spennende tid. Teknologi omgir oss og gjør oss i stand til å gjøre ting vi ikke kunne drømme om for få år siden. Ved å sette mennesket i sentrum for utviklingen av tjenester og teknologi, kan vi skape produkter og tjenester som gjør at vi kan skape en enda bedre verden for oss og kommende generasjoner.

Teknologi gir oss fantastiske muligheter. Bli med inn i fremtiden sammen med Atea.

I rollen som systemkonsulent i Atea vil store deler av arbeidsdagen din sentreres rundt deres satsning på samhandlingsløsninger. Som systemkonsulent får du i stor grad bruk for din programmeringsbakgrunn, samt utviklet dine egenskaper som konsulent og rådgiver ute hos dine kunder. Når kunden ofte står for et tilpasset grensesnitt, er ditt ansvar å sørge for at informasjonen som prosesseres på baksiden fungerer optimalt. Du vil utvikle kontaktsenterløsninger som integrerer systemene mot kundens egen web, on-premise og cloud-baserte løsninger. Kontaktsenterløsninger er samhandlingsløsning. Det innebærer at løsningene er integrert med en rekke andre systemer, noe som igjen kan medføre kompleks arkitektur og ikke minst at det mye data som skal prosesseres. Dette vil bli ditt ansvar og din hverdag om du begynner hos Atea.

Arbeidsoppgaver

Løsningene du skal utvikle skjer gjennom web-baserte integrasjoner mellom ulike systemer som innhenter informasjon, dette innebærer blant annet sosiale medier og chat-funksjoner. I denne rollen vil du ikke kun sitte med utvikling. Kunden anser deg som en støttespiller og rådgiver når det kommer til systemforståelse, og som konsulent i Atea må du basere deg på at denne rådgivningen vil være en stor del av din hverdag.

Med dette vil din arbeidshverdag bestå av:

  • Rådgiving, design og utvikling av kontaktsenterintegrasjoner
  • Feilsøking og feilretting i komplekse IT-miljøer
  • Være faglig støttespiller for dine kollegaer

Vi søker deg som

  • Har lidenskap for moderne teknologi og programmering
  • Blir motivert av å lese at rollen også innebærer tett oppfølging og kontakt med kunden, selv om programmering ligger ditt hjerte nærmest
  • Nysgjerrighet bør være en fremtredende egenskap hos deg, og du har et brennende ønske om stadig å utvikle og forbedre løsninger som overgår forventingene til kunden
  • Har kompetanse innen en eller flere teknologier: C#, Javascript, HTML, CSS
  • Har kjennskap til databaser og API-er
  • Flytende i norsk, muntlig og skriftlig, da dette vil være arbeidsspråket


Vi oppfordrer nyutdannede til å søke, men stillingen vil også kunne tilpasses deg med et par års erfaring. Vi tror at riktig person har en høy gjennomføringsevne, en evne til å lese kundens behov og tilpasser seg dette. Du tar initiativ, strukturerer arbeidet i forkant og arbeider systematisk for å drive prosessene i mål.

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet! Vi er i alle fall klare for å høre fra deg innen 13.01.2020. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Andreas Hansen på andreas.hansen@academicwork.no eller 48 40 41 35.

I Atea tror vi at flinke folk kjenner flinke folk. Du kjenner kanskje noen som er perfekt for denne stillingen? Tips oss gjerne!

Informasjon om bedriften

Atea er spesialister i IT-infrastruktur. Alle våre 1650 ansatte i Norge jobber for en bedre fremtid bygget med IT. Vi utvikler smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea er markedsleder der vi har kontorer og er den tredje største leverandøren av sitt slag i Europa.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen