Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Digital Content Manager søkes til Creditsafe!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet eller har en brennende interesse for digital markedsføring? Vil du i tillegg ta del i et innovativt og ungt miljø, som er opptatt av å ha det gøy på jobb? Da kan dette være rett mulighet for deg!

Informasjon om stillingen

Creditsafe ønsker nå å styrke sitt markedsteam ytterligere og søker derfor en Digital Content Manager til deres kontor i Oslo. I stillingen vil du være ansvarlig for planlegging og gjennomføring av ulike markedsaktiviteter. Dette innebærer blant annet koordinering av innhold og kommunikasjon mellom salg og marked for å sikre at dere sammen når Creditsafe sine mål. Utover dette vil du være ansvarlig for nyheter, pressemeldinger og lansering av nåværende tilbud, produkter og tjenester til nye og eksisterende kunder for å øke salget.

Creditsafe sine kommunikasjonskanaler er først og fremst digitale, og det er viktig å drive aktiviteter på sosiale medier (SoME). Du vil også være ansvarlig for at markedsføringsmaterialet er sammenhengende, kreativt og kommersielt designet innenfor budsjett og tidsrammer. Dette er en nøkkelrolle som er avgjørende for det skandinaviske markedsteamet, og du rapporterer direkte til markedssjefen på hovedkontoret i Gøteborg. Siden du må håndtere ulike avdelinger og interessenter internt er det viktig at du kommuniserer godt og håndtere at ulike personer har ulike forventninger. I og med at det Skandinaviske hovedkontoret ligger i Sverige må det påregnes noen reisevirksomhet til Gøteborg.

Du blir tilbudt

 • En spennende og utviklende arbeidsplass i oppussede lokaler på Vålerenga i Oslo.
 • Muligheten til å ta del i oppstartsfasen til Creditsafe Norge og dermed spille en viktig rolle for deres utvikling.
 • Gode utviklingsmuligheter internt.
 • Personalforsikring, gode pensjonsordninger, tilskudd til trening og kick-offer hvert år.

Arbeidsoppgaver

 • Planlegg og implementer kommunikasjon med nye og eksisterende kunder
 • Lansering av nye produkter, tilbud og tjenester
 • Analysere og optimalisere digitale salgs- og markedsføringsaktiviteter
 • Ansvarlig for implementering av SoMe
 • Opprettholde og utvikle den digitale tilstedeværelsen til Creditsafe

Vi søker deg som

 • Har fullført høyere utdannelse innen Markedsføring, PR og kommunikasjon eller liknende
 • Er i starten av din karriere og ønsker å utvikle deg innen digital markedsføring
 • Har erfaring med Photoshop og InDesign
 • Har svært gode kommunikasjonsegenskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
 • God forståelse i svensk da dine nærmeste kolleger sitter i Sverige

Som person er du:

 • Initiativtakende
 • Samarbeidsvillig
 • Kommunikativ

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Creditsafe har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Creditsafe er et av verdens ledende kredittopplysningsforetak og har flere kontor i Europa, USA og Asia. Selskapet ble grunnlagt i 1997, og visjonen var, og er fortsatt, å forandre måten kredittinformasjon benyttes.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen