Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Perfekt sommerjobb for deg med ambisjon om å bli prosjektleder!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Kløfta
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
05.02.2020
Gå til søknadsskjema

Er du ferdigutdannet ingeniør våren 2021 og ønsker å samle verdifull erfaring i en fremoverlent og raskt voksende bedrift? Vi søker sommervikar for Rototec sine prosjektledere. For deg med stå-på-vilje er dette en unik mulighet til å lære av dyktige kolleger i et fremadstormende miljø!

Informasjon om stillingen

Rototec er i stadig vekst og er i samarbeid med Academic Work på utkikk etter sommervikar for deres prosjektledere. Vår kunde er Europas største leverandør av geoenergi, og representerer fremtidens innovative energiløsninger. Som prosjektleder er det din oppgave å følge opp nye og pågående prosjekter fra planlegging til gjennomføring og ferdigstillelse.

Rototecs produkt er energibrønner, hvor man henter energi fra berggrunnen og som faller innunder kategorien 100 % fornybar energi. Sagt på en annen måte representerer selskapet fremtidens energiløsninger. Som prosjektleder vil du få en betydelig rolle, og være et avgjørende ledd for å sikre videre vekst, fornøyde kunder og at Rototec forbindes med høy grad av kvalitet og profesjonalitet i markedet. I tillegg vil du inngå i et jovialt og faglig sterkt arbeidsmiljø, hvor takhøyden er stor, samtidig som det forventes at du bidrar til kulturen.

Som prosjektleder vil du sitte med og ha ansvaret for den totale oversikten i prosjektenes livsløp. Det handler her om å innhente fakta, styre fremdriften av prosjektene, evaluere alternativer og ta action. Som følge av dette må du trigges av å jobbe med korte tidsfrister, ha en evne til å omstille deg og inneha gode samarbeidsevner. En arbeidsdag vil preges av ansvar for koordinering, planlegging og gjennomføring av selskapets prosjekter. Dette gjør at du daglig vil kommunisere med alle ledd i produksjonen - fra entreprenør, byggherre, installatør til kunde.Noe reise må derfor påberegnes ut til prosjektområdene.

Arbeidsoppgaver

  • Ansvar for planlegging, koordinering og gjennomføring av Rototecs prosjekter
  • Kontaktpunkt ut mot alle ledd i prosjektfasen (entreprenør, byggherre, installatør til kunde)
  • Oppfølging av nye, pågående og gjennomførte prosjekter, samt fakturering, innkjøp, kostnadskontroll og inntektssikring
  • Andre administrative oppgaver

Vi søker deg som

  • Fullfører høyere utdannelse innen energi og miljø, VVS, bygg og anlegg, prosjektledelse eller lignende studier våren 2021
  • Har en stor interesse for prosjektledelse
  • Har førerkort klasse B
  • Kommuniserer godt både på norsk og engelsk – muntlig og skriftlig, da det er viktig med tydelig og god dialog med kunder og leverandører

Som person er du selvgående, og evner å tenke strategisk, kreativt og løsningsorientert. Rollen innebærer jobb opp mot selskapets internsystemer, og preges av rutinebasert arbeid. Med dette menes at all dokumentasjon har tiltenkte plasser og må føres i henhold til internsystemet. Det kreves sådan at du er en person som evner å se løsninger før problemene oppstår, er dyktig på å disponere egen arbeidstid og har et tankesett hvor du «ligger i forkant». Er du i tillegg ambisiøs og en som jobber målrettet for å oppnå dine resultater? Da gleder vi oss til å bli bedre kjent med deg gjennom din CV og søknad!

Annen informasjon

Søknadsfrist: 5. februar 2020
Oppstart: Etter avtale ettersom Rototec har forståelse for at du er student, men helst 1. juni
Omfang: 100% i sommer.
Sted: Kløfta

Denne prosessen håndteres av Academic Work og Rototec ønsker at alle henvendelser går til Academic Work. Vi ønsker at du søker via din profil, men har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på teknologi@academicwork.no.
Søk på stillingen ved å klikke på Søk her! nedenfor. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

Informasjon om bedriften

Rototec er en innovativ pioner innen geoenergi. Rototec ble etablert i 2007, og er et datterselskap i Rototec Group som er representert i Norge, Sverige og Finland. Hos Rototec arbeider de ansvarsfullt, og viljen til å utvikle løsninger av høy kvalitet er den ledende tanken i hele virksomheten. Energirevolusjonen er her, og Rototec vil stå fremst for å skape en bedre fremtid for kommende generasjoner.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen