Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Søker teknisk ressurs med VoIP kompetanse

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

For kunde i helsesektoren søker vi en teknisk ressurs med VoIP kompetanse.


Arbeidsoppgaver:


 • Dialog med mulige leverandører.
 • Utarbeidelse av krav mot anskaffelsesprosessen.
 • Vurdering av leverandørenes løsningsalternativer.
 • Bistand til design av løsning for kunden.
 • Anbefaling i forbindelse med anskaffelse av utstyr.
 • Bistand til oppsett og konfigurasjon.
 • Dialog og avklaringer med samarbeidspartnere.


Kompetanse:


Kunden etterspør i denne forbindelse en konsulent med god kjennskap til VoIP. Spesielt innenfor RTP og call-center. Herunder arkitektur, nettverk, protokoller, kodekser, konfigurasjon etc.

 

Under anskaffelsen vil konsulenten bistå kundens team med dialog, kravstilling og vurdering av leverandørenes løsningsbeskrivelser med fokus på VoIP og lydhåndtering.


Erfaring:


 • Senior kompetanse innenfor VoIP, særlig fokus på RTP, SIP og call-center.
 • God kompetanse innenfor WebRTC.
 • Relevant erfaring fra større omlegginger av telefoniløsninger.
 • Relevant erfaring fra anskaffelsesprosesser.
 • Gode muntlige og skriftlige engelskkunnskaper.


Estimert behov er:

Fra dags dato til uke 5 2020 - 100%

Uke 9-14 - 100%

Uke 20-21 - 100%


Arbeidsplass:

Kunden holder til på Gjøvik, men det vil være greit å jobbe remote. Noen arbeidsdager forventes onsite, i tillegg til å delta i møter i Oslo/Gardermoen området.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen