Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Prosjektmedarbeider til EPD!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du student og ønsker å jobbe en uke fulltid i uke 8? Studerer du økonomi, analyse, IT eller lignende? Da bør du lese videre!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med EPD søker vi etter deg som er student og som ønsker å jobbe prosjektbasert i en uke. Du vil jobbe i team på totalt 4 studenter hvor du får opplæring i arbeidet, samt muligheten til å sparre med dine kolleger. Du vil hovedsakelig jobbe med standardisering av EPD’er.

Les mer om hva en EPD er her.

Oppstart 17.02.2020

Omfang Uke 8 fra kl. 08.00-16.00

Søknadsfrist Snarest. Vi selekterer fortløpende og vil ta ned annonsen så snart vi har funnet riktig kandidat for stillingen

Arbeidsoppgaver

  • Lære seg bruk av IT verktøy for digitalisering
  • Digitalisere miljødeklarasjoner fra analogt til maskinbart format

Vi søker deg som

  • Kommuniserer flytende på norsk, både skriftlig og muntlig
  • Er student innen økonomi, analyse, IT eller lignende
  • Har gode Excel kunnskaper
  • Har muligheten til å jobbe hele uke 8 fra kl. 08.00 – 16.00

Vi leter etter deg som er analytisk, nøyaktig og strukturert. Det er også viktig at du er lærevillig og positiv som person!

Informasjon om bedriften

Vi går mot et mer globalisert marked med større fokus på miljøprestasjonene til produkter og tjenester. Aktører i markedet krever fremlagt verifisert og sammenlignbar dokumentasjon av miljøprestasjonene for produkter og tjenester gjennom livsløpet. Disse må være basert på vitenskapelige metoder og internasjonale standarder. EPD-Norge er en programoperatør for Miljødeklarasjon (EPD) type III etter ISO 14025. Programmet har etablert et system for verifisering, registrering og publisering av EPD samt vedlikehold av register for EPD og PCR (Produktkategoriregler). Målet for det norske EPD-programmet er å veilede virksomheter i å kommunisere miljøprestasjoner for produkter gjennom verifiserte og forståelige miljødeklarasjoner.

EPD holder til sentralt på Majorstuen i flotte lokaler.

Les mer om EPD her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen