Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Interesse for media og teknologi? På vegne av kunde søker vi Key Account Manager

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vår kunde operer i mediebransjen med forvaltning av opphavsrettigheter i norske og utenlandske TV-kanaler og du vil ha en sentral rolle!

Informasjon om stillingen

Vi ser etter deg som er allsidig og kundeorientert og som ønsker å være med å utvikle vår kunde videre. Du vil ha en nøkkelfunksjon i selskapet ved å følge med på den markedsmessige- og teknologiske utviklingen i TV-bransjen, og tilpasse deres produkter til markedets behov. Du vil være et viktig bindeledd mellom deres kunder og nære samarbeidspartnere, både når det gjelder oppfølging av eksisterende avtaler og utvikling av nye. Du er en naturlig relasjonsbygger, og er like komfortabel med å knytte kontakt, både på telefon og i møter.

Hos vår kunde jobber 10 engasjerte medarbeidere, de har en flat struktur og du vil være en viktig ressurs. De holder til i trivelige lokaler sentralt i Oslo, og har det sosialt sammen i alt fra felles lunsj til ulike sosiale arrangementer.

Arbeidsoppgaver

Arbeidshverdagen vil være variert, og det forventes at du bruker en del tid ute hos selskapets kunder. Du vil samarbeide tett med deres juridiske rådgivere. Dine arbeidsoppgaver vil bestå av blant annet;

  • Sørge for oppfølging og service til selskapets største kunder
  • Utarbeide markedsanalyser og utvikle deres produkter og avtaler
  • Initiere og gjennomføre forhandlinger
  • Salg og salgsoppfølging

Vi søker deg som

  • Har fullført relevant bachelorgrad (økonomi, forretningsjus, salgsledelse etc.)
  • Gjennom erfaring fra salg eller forhandlinger har opparbeidet deg god forretningsforståelse
  • Gjerne har en god juridisk forståelse eller er nysgjerrig på fagfeltet?
  • Har interesse for medier og ny teknologi
  • Har god fremstillingsevne i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Det viktigste for å lykkes i denne rollen er dine personlige egenskaper. Vi søker deg som er trygg, ansvarsbevisst og strukturert. Du er lyttende og tålmodig, og forstår de forretningsmessige og juridiske sidene ved et kundeforhold. Du trives godt i både interne og eksterne samarbeid, og tar nødvendige initiativer for å lande en avtale.

Informasjon om bedriften

Vår kunde forvalter opphavsrettigheter til audiovisuelt innhold (TV, radio, film og musikk) på vegne av rettighetshaverne i sine 35 medlemsorganisasjoner, samt tilsvarende rettighetshavere i Norden og mange andre land. De inngår avtaler med brukere om utnyttelse og betaling for innhold, og fordeler pengene til norske og utenlandske rettighetshavere. Selskapet ble etablert i 1983. Omsetningen i 2019 var på 400 mill kr. Selskapets 10 ansatte er et team av jurister, økonomer og andre ressurspersoner. De holder til i Oslo sentrum.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen