Utvikler søkes til Maritech Åndalsnes! (Molde)

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Åndalsnes, Molde
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å ta fatt på en spennende reise sammen med et stort og meget faglig sterkt nettverk som er ledende innenfor logistikk og sjømat i Norge? Allerede fra start bestemte Maritech seg for å fokusere på innovasjon av den voksende sjømatindustrien, og nå kan du få mulighet til å bli med på laget!

Informasjon om stillingen

Maritech og Timpex har det siste året samarbeidet om å digitalisere samhandlingen mellom eksportør, transportør, fortollingsagent og utvikling av en portal som gir sjømataktører full kontroll på logistikken.

Nå har Maritech kjøpt Timpex, og selskapene er slått sammen ved at Timpex er fusjonert inn i Maritech. Samlet representerer de et stort og betydelig IT-miljø. Selskapet vil ha over 45 softwareutviklere i Molde, Åndalsnes, Trondheim, Averøy, Halifax inkludert et innleid team i Makedonia.

Som utvikler i Maritech kommer du til å jobbe med Timpex Logistics Software:Vi tilbyr:

Du blir en del av et stort og faglig sterkt nettverk, hvor man har mange nøkkelpersoner å spille på på tvers av kontorene. Du får en fleksibel arbeidshverdag med mulighet til å videreutvikle deg selv og ditt arbeid gjennom tilgang til de aller nyeste teknologiene og arbeidsverktøyene.

Selskapet har svært gode pensjonsordninger, konkurransedyktige lønnsbetingelser samt gode kantineordninger. Telefon og PC er naturlig nok også dekket av bedriften.

Maritech er ledende innenfor logistikk og sjømat i Norge: – Vi leverer programvareløsninger skreddersydd for sjømat, som favner om hele verdikjeden, fra sjø til bord. Vår strategi er å tilby løsninger og støtte operasjonelle prosesser gjennom hele verdikjeden. Logistikk er en stor utfordring for sjømatnæringa. Logistikk og transport er den største kostnaden utenom selve varen. Gjennom dette oppkjøpet får vi større kompetanse og kan bidra til å løse disse utfordringene for våre kunder, sier CEO i Maritech, Janne T. Morstøl.

Arbeidsoppgaver

  • Utvikling og videreutvikling av nye og eksisterende prosjekter innen web og applikasjon

Vi søker deg som

  • Har relevant utdannelse på universitet- eller høyskolenivå
  • Innehar gode kunnskaper om Javascript
  • Det er en fordel dersom du har god kjennskap til Vue/Vuex, SQL og har kunnskap om design
  • Behersker både norsk og engelsk

Vi ser etter deg som har noen års arbeidserfaring, men med de riktige personlige egenskapene kan vi også være åpen for nyutdannede og personer som uteksamineres til sommeren.

Erfaring og tidligere arbeid/prosjekter kan kompensere for manglende utdanning.

Personlige egenskaper

Vi har tro på deg som viser engasjement, tar ansvar for og driver egne oppgaver og ansvarsområder fremover. Du er utholdende i den forstand av at du evner å jobbe hardt og investere tid, energi og engasjement i arbeidet over tid. Du kan selvstendig velge arbeidsmetode og ta de nødvendige beslutningene for å drive arbeidet ditt fremover. Videre fungerer du bra med andre mennesker og evner å skape gode samarbeid med andre.

Annen informasjon:

  • Oppstart: Etter avtale
  • Arbeidsomfang: 100 %
  • Plassering: Åndalsnes. Dersom du er bosatt i Molde er vi åpen for at du kan pendle mellom kontorene.
  • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work, og alle spørsmål vedrørende stillingen rettes til Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no eller 401 02 706.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Timpex leverer softwareløsninger til bedrifter som opererer innen logistikk, transport og fortolling og har noen av de mest komplekse logistikkselskapene i Norge på kundelisten. Timpex skal fortsette å jobbe opp mot kundene de har i dag. Samtidig ser de nå fram til å være med å videreutvikle transport- og logistikkløsninger for sjømatbransjen.

Sammenslåingen med Maritech:

– For Timpex betyr dette at vi får et større utviklingsmiljø som gir mulighet for å raskere ta i bruk ny teknologi som for eksempel dataanalyse og maskinlæring. Vi får tilgang til nye kunder og et internasjonalt marked. Sammenslåingen med Maritech er meget attraktivt for å videreutvikle de to selskapenes markedsposisjoner innen både sjømat og logistikk. Et felles selskap vil ha ressurser og ledelse til å satse på utviklingen av nye løsninger og vil fremstå som en svært attraktiv arbeidsgiver for fremtidige ansatte. Vi gleder oss til å bli en del av Maritechs innovative og fremoverlente team, sier daglig leder i Timpex AS, Frank Amundsen.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen