Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Telekommunikasjonsmontør søkes til Tekam Telecom AS

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Kvalitet, pålitelighet og løsningsorientert er noen av verdiene som skal gjøre Tekam til en av Trondheims ledende aktører innen telekom. Nå opplever de økt arbeidsmengde og søker derfor deg som er telekommunikasjonsmontør og som deler de samme verdiene.

Informasjon om stillingen

Tekam har siden 2013 bygd og driftet det offentlige telenettet. Teknologien er stadig i utvikling, og på bakgrunn av dette trenger de nå flere ressurser.

I rollen som telekommunikasjonsmontør vil du ha en variert arbeidsdag som innebærer stort ansvar i hverdagen. Du vil få tilgang til egen servicebil som du bemanner og arbeidsplassen din vil være i Trondheim & omegn.

Som telekommunikasjonsmontør vil det stilles krav til deg at du er selvstendig, da du i stor grad styrer dine egne dager igjennom bedriftens ordresystem. Du vil igjennom systemene ha kontroll på egne oppdrag, kjøreruter og vil ha all nødvendig dokumentasjon lett tilgjengelig. Du vil få god opplæring av faste ansatte.

Vi tilbyr

 • Ungt miljø med dyktige kolleger og høy trivselsfaktor
 • Gode lønns- og pensjonsvilkår i et finansielt stabilt firma
 • Tjenestebil
 • Mulighet for faglig utvikling
 • Fleksitidsordning

Som ansatt i Academic Work får du en god mulighet til å vokse som en profesjonell arbeidstaker, utvide nettverket ditt og etablere verdifulle kontakter for fremtiden. Les mer om hva vi tilbyr her.

Arbeidsoppgaver

 • Installasjon hos private og bedriftskunder
 • Skjøte og terminere fiberoptisk kabel
 • Montere elektronikk
 • Effekt- og OTDR målinger
 • Feilretting

Andre oppgaver innen telekommunikasjon kan også forekomme.

Vi søker deg som

 • Har fagbrev som telekommunikasjonsmontør, IKT eller elektriker (evt lignende)
 • Har god teknologisk forståelse
 • Har førerkort klasse B. Dette er et krav til stillingen.
 • Kommuniserer på norsk og engelsk - skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som jobber selvstendig og som evner å ta ansvar for ditt eget arbeid og for dine oppdrag. Videre er du strukturert i den forstand at du har god oversikt og kontroll på hva du skal gjøre og hvordan du skal komme i mål med ditt arbeid.

Du sørger alltid for kvalitet i arbeidet uavhengig av om det er en enkel montering eller et stort prosjekt ute hos en bedriftskunde.

Annen informasjon:

 • Omfang: 100 %, 6 mnd. med stor sannsynlighet for forlengelse/fast
 • Oppstart: Snarest, etter avtale
 • Plassering: Trondheim

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work. Alle spørsmål vedrørende stillingen rettes til Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no eller 401 02 706.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli tatt ned så fort vi får inn aktuelle kandidater. Vi anbefaler derfor at du legger inn en søknad snarest dersom du finner stillingen interessant.

Informasjon om bedriften

Tekam består av 25 engasjerte medarbeidere som har spesialisert seg på å løse utfordringer innen utbygging av telecom på en god og effektiv måte. Deres kjennetegn er kvalitet, pålitelig og løsningsorientert. Les mer om Tekam her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen