Nyutdannet student i år 2020 med en genuin interesse for systemutvikling og samfunnssikkerhet?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du lyst til å starte din karriere i et spennende selskap som jobber med utvikling av produkter innen samfunnssikkerhet og etterretning? Teleplan Globe søker nå nyutdannede, nysgjerrige utviklere med stor interesse for programvareutvikling.

Informasjon om stillingen

Her kan du lese mer om hverdagen i Teleplan Globe og dine fremtidige kollegaer.

Teleplan Globe vil du bli en del av vårt engasjerte team med produktutviklere som jobber prosjektbasert med programvareutvikling. Du vil blant annet jobbe med å utvikle og designe vårt operative kommando- og kontrollsystem som brukes i Forsvaret. Her kan du lese mer om våre produkter.

Teleplan Globes programvare brukes ute i felt, og som utvikler er du derfor ikke bare god til å programmerere, du må også kunne forstå brukerne av produktene. Eksempelvis må en utvikler i denne stillingen kunne sette seg inn i hvordan en fallskjermjeger skal kunne benytte et nettbrett med tykke votter i iskalde høyder. Dette betyr at våre utviklere noen ganger må være med ut på feltøvelse for å sørge for at produktene fungerer som de skal. Få et innblikk i våre produkter fra NATO-øvelsen Trident Juncture i 2018:


Base Defence from Forsvarets forskningsinstitutt on Vimeo.

Arbeidsoppgaver

 • Produktutvikling der du i samarbeid med produktspesialister og arkitekter omgjør kundekrav til ferdige løsninger.
 • Testing, feilsøking og videreutvikling av nye og eksisterende koder.
 • Datamodellering og systemutvikling.
 • Teamdeltakelse i agile prosjekter.

Vi søker deg som

 • Fullfører studiene i 2020 innen IT/teknologi.
 • Kan vise til gode resultater og spennende prosjekter fra skolen og eventuelt fritiden.
 • Har gode ferdigheter i .NET eller Java, og om du ikke kan .NET, forsøker du å lære deg det på egenhånd.
 • Kan mulig sikkerhetsklareres.
 • Behersker norsk og engelsk muntlig og skriftlig flytende.

Om du er frontend- eller backendutvikler med ønske om å jobbe med forskjellige teknologier, verktøy og rammeverk vil vi gjerne ta en prat med deg. Vi er mer opptatt av din profil og interesse for systemutvikling enn akkurat hvilke teknologier du behersker. Dine personlige egenskaper vektlegges, og vi ser etter deg som er nysgjerrig, lærevillig og liker utfordringer. Du er vant til å jobbe selvstendig, har god gjennomføringsevne og tar initiativ til å finne gode løsninger. Samtidig trives du med å jobbe i team og dele din kompetanse med andre.

Hos Teleplan Globe vil du få mulighet til å jobbe i et selskap som deltar i IT-Norges mest spennende forskningsprosjekter.

Teleplan Globe tilbyr

 • Svært gode utviklingsmuligheter og mulighet for å spesialisere seg i emner man synes er interessante.
 • Fast jobb i et spennende selskap i vekst.
 • Arbeid med spennende fremtidsrettede Forsvarsprodukter.
 • Et faglig tungt, sosialt og inkluderende arbeidsmiljø.
 • Mulighet til å jobbe i et selskap som deltar i IT-Norges mest spennende forskningsprosjekter (se video under)

Informasjon om bedriften

Teleplan Globe ble etablert i 1959 og har operert under samme private eierskap gjennom mer enn fem tiår. I dag består konsernet av flere selskaper, og Teleplan Globe AS er programvareselskapet i denne gruppen. Med en stab på over 80 medarbeidere, hvor av ca. 55 er programvareingeniører, designere og utviklere, leverer Teleplan Globe programvare og systemløsninger til kunder i Norge og det internasjonale markedet.

Teleplan Globe utvikler programvare til kunder innen det offentlige og nasjonale sikkerhetssegmentet. Våre kunder er forsvarsmyndigheter i mer enn 10 nasjoner, i tillegg til teleoperatører og NATO-, Politi- og sikkerhetsmyndigheter. Produktene dreier seg i stor grad om samfunnssikkerhet, kommando- og kontrollsystemer, formidling av tidskritisk, sensitiv informasjon, kartverktøy, sporing, navigasjon, rapportering og mer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen