Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Communication Specialist til Entercard

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

I samarbeid med vår kunde EnterCard er vi på jakt etter en Communication Specialist. Stillingen er et vikariat for perioden april 2020 til september 2021. Her vil du få mulighet til å fortelle historiene om EnterCard, både internt og eksternt. Er du sterk på tekst og den vi leter etter?

Informasjon om stillingen

Du vil bli del av et kommunikasjonsteam som sammen jobber mot en felles strategi for Sverige, Norge og Danmark. Avdelingen er ansvarlig for planlegging, utarbeidelse og publisering av selskapets historier på de digitale flatene. Innholdet som utarbeides skal tilpasses de ulike kanalene hvor nyheten skal publiseres. I dag benytter selskapet intranett, artikler på egen webside, LinkedIn og nyhetsbrev som viktigste kanaler for intern og ekstern kommunikasjon. Det handler her om å benytte de ulike kanalenes virkemidler for å få frem budskapet på best mulig måte.

Avdelingen har også ansvar for rådgivning og støtte rundt kommunikasjon internt, merkevarebygging, PR og visuell identitet. Med andre ord vil dette bli en allsidig og spennende rolle å ta fatt på for deg som brenner for kommunikasjon.

Arbeidsoppgaver

 • Produksjon av internt og eksternt innhold, som kommunikasjonsstrategier og innhold (Artikler, pressemeldinger, videoer, og visuelle presentasjoner)
 • Bidra til utviklingen og sette planer for Entercards digitale plattformer, inkludert intranett, web og sosiale medier
 • Være med å planlegge og forberede EnterCards årlige strategievent
 • Bidra til EnterCards bærekraftsarbeid

Vi søker deg som

 • Har fullført høyere utdanning i PR, kommunikasjon eller journalistikk
 • Har erfaring med å jobbe med digitale kanaler, inkludert CMS og Google Analytics
 • Gjerne har erfaring med kommunikasjonsarbeid i en større bedrift eller organisasjon
 • Du snakker/skriver flytende norsk og engelsk

Som person er du nysgjerrig, fremoverlent og omfavner endring som en del av ditt daglige arbeid. Du er en stolt team-player som gladelig deler din kompetanse med de rundt deg. Du har meget gode kommunikasjonsferdigheter og tar initiativ når det trengs.

Annen informasjon

 • Oppstart: April 2020
 • Arbeidsomfang:
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. EnterCard har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

EnterCard er et av Skandinavias ledende kredittselskap. De tilbyr fleksible forbrukskreditter gjennom selskapets eget varemerke re:member og sammen med sine partnere. EnterCards mål er å gjøre deres kunders hverdag enklere ved å tilby dem smarte og fleksible betalings- og finansieringsløsninger på en ansvarlig måte. EnterCard er lokalisert i Norge, Sverige og Danmark med over 450 engasjerte medarbeidere.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen