Teknisk tester/testutvikler

Oppdragsgiver: Politiets IKT-tjenester

Politiets IKT-tjenester (PIT) er politiets leverandør av IKT. Vi er drøyt 500 teknologer som utvikler nye løsninger, forvalter kritiske systemer og bidrar til at politiet kan samhandle digitalt og effektivt med hele samfunnet - hele døgnet. Vi befinner oss rundt i hele Norge, med hovedkontor på Majorstua i Oslo, i tillegg til kontorer på Jaren og i de 12 politidistriktene i landet.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
14.04.2020
Gå til søknadsskjema

Vil du være med og sikre morgendagens løsninger for politiet?

Har du utviklerbakgrunn og ønsker å jobbe med test, eller er du kanskje en tester med god teknisk kompetanse? Ønsker du å bidra til å utvikle gode arbeidsverktøy for politiet? Da kan du være kandidaten vi søker. Vi søker nå etter en nysgjerrig, lærevillig og kunnskapsrik person til å styrke organisasjonen innen teknisk test inkludert testautomatisering.

I Politiets IKT-tjenester vil du få jobbe med spennende IKT-prosjekter og kunnskapsrike mennesker. For deg kan dette være en unik mulighet til å bygge og utvikle testkompetanse i et av landets største IKT-miljøer. Du vil bli en del av et etablert testfaglig miljø, samtidig som du vil ha selvstendige oppgaver innenfor eget fagområde i
ulike kryssfunksjonelle team. Vi søker deg som ønsker å jobbe med og har erfaring fra teknisk test inkludert testautomatisering - i PIT ofte kalt teknisk testledelse. Du vil i stor grad ha mulighet til å forme strategier og prosesser innen fagområdet, og du vil ha en viktig rolle i valg av verktøy og metodikk for den tekniske og automatiserte testingen.

Arbeidsoppgaver

 • Planlegge og gjennomføre teknisk test, herunder test av ytelse, robusthet etc.
 • Planlegge og gjennomføre automatisert test, både funksjonell og ikke-funksjonell
 • Utvikle og vedlikeholde test scenarier, automatiseringsskript og testverktøy
 • Bidra til utarbeidelse og vedlikehold av strategier og prosesser innen teknisk test og testautomatisering
 • Bidra til videreutvikling av fagområdet
 • Bistå leveranseteam og prosjekter innen fagfeltet

Kvalifikasjoner

 • Utdanning fra høyskole/universitet på minimum bachelornivå, innen IKT. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.
 • Kunnskap om smidig utviklings- og testmetodikk
 • Gjerne utviklerbakgrunn
 • Kunnskap om testfaget, gjerne spesielt knyttet til testautomatisering og/eller ytelsetesting
 • Kunnskap og gjerne lengre erfaring fra planlegging og gjennomføring av automatisert test og/eller annen teknisk test
 • Kunnskap om relevante verktøy som benyttes for automatisert test og/eller ytelsestest
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Du må ha plettfri vandel og være skikket for tjeneste i politiet. Politiattest (uttømmende og utvidet) må innhentes ved ev. ansettelse, jf. politiloven § 18 og politiregisterloven § 41.

Personlige egenskaper

 • Nysgjerrig og kunnskapssøkende
 • Evne til å arbeide strukturert, nøyaktig og systematisk
 • Gode samarbeidsevner, med stor grad av selvstendighet
 • Humørfylt og engasjert

Vi tilbyr

 • Muligheten til å bidra i politiets viktige samfunnsoppdrag
 • Et bredt spekter av spennende arbeidsoppgaver
 • Faglige utfordringer med store utviklingsmuligheter
 • Opplæring i bruk av aktuelle verktøy og teknologi
 • Gode arbeidsbetingelser (fleksitid, sommertid og mulighet for trening i arbeidstiden) 
 • Et aktivt og hyggelig arbeidsmiljø med lokaler sentralt på Majorstua
 • Stillingen lønnes som 1364 seniorrådgiver i lønnsspennet kr. 600 000 - 750 000 per år, avhengig av kvalifikasjoner. 


Som ansatt i Politiets IKT-tjenester blir du medlem i Statens pensjonskasse, med blant annet gode forsikringsordninger og mulighet for boliglån (se SPK.no for mer informasjon). Vi vil rekruttere den best kvalifiserte kandidaten til stillingen, og trenger derfor et bredt rekrutteringsgrunnlag. Politiet er en åpen og inkluderende etat, hvor alle søkere blir vurdert likeverdig. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater med relevant utdanning, bakgrunn, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss. Søknad og CV registreres elektronisk i vårt rekrutteringssystem WebCruiter (via Søk på stilling). Alle vitnemål og attester skal skannes inn og lastes opp samtidig. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Trude Rosendal
Stillingstittel
Seksjonssjef
Telefon
905 65 459
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen