Currence Robotics søker nå en student som kan gå inn som Produktdesigner!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du student og ønsker å tilegne deg verdifull erfaring ved siden av studiene? Er du sulten på å øke din egen kompetanse sammen med et norsk moderne teknologiselskap? Dette er en sjelden mulighet du ikke kan gå glipp av!

Informasjon om stillingen

Currence Robotics er et norsk teknologiselskap som utvikler og produserer roboter for lagerindustrien. Vi har nå behov for økt kompetanse for å styrke både det fysiske og digitale brukergrensesnitt og er dermed på utkikk etter en student som ønsker å bidra til dette gjennom en deltidsjobb under studiene samt fulltid i sommer.

Hvorfor jobbe hos oss:

 • Du vil få muligheten til å opparbeide deg verdifull erfaring ved siden av studiene
 • Vi er virkelig begeistret for våre to nye roboter: Sort ™ - en smart pallesorteringsmaskin og Grab ™ - en avansert mobilrobot for lagerplukkoperasjoner. Som produktutvikler får du være med på å videreutvikle disse produktene og har muligheten til stor påvirkningskraft
 • For riktig person kan stillingen inneha mye ansvar noe som skaper muligheten til å vokse, og du vil inneha en posisjon som gir deg stor frihet i arbeidshverdagen
 • Dette er din unike mulighet til å ta del i en sjelden produktutvikling hvor du virkelig får mulighet til å kickstarte karrieren!


Arbeidsoppgaver

 • Du vil dra i kundemøter for å kartlegge kundens behov og på bakgrunn av dette utarbeide løsningsforslag og rapporter
 • Du vil samarbeide med våre interne utviklingsteam, våre kunder og våre samarbeidspartnere innen FoU, produktdesign og markedsføring
 • Du vil jobbe med å styrke både det fysiske og digitale brukergrensesnitt, og sørge for at uttrykket sammenfaller med den posisjonen vi ønsker i markedet

Vi søker deg som

 • Du er student innenfor et relevant fagområde, og er gjerne på vei inn i dine to siste år på masterstudiet. Industriell design eller interaksjonsdesign er studieretninger vi ser på som svært relevante
 • Du behersker engelsk på et erfarent nivå, da dette vil være arbeidsspråket
 • Det er en fordel dersom du har kjennskap til Onshape eller lignende CAD-program
 • Det er en fordel dersom du har noen kjennskap til programmering


Personlige egenskaper:

I denne rekrutteringsprosessen vektlegger vi personlige egenskaper såvel som formell kompetanse. Vi ønsker at du skal lykkes i din rolle som produktutvikler, og vi har tro på kandidater som fremstår stabil og med selvtillit når det oppstår en ny situasjon, til tross for begrenset kunnskap og erfaring. Du handler med ekstroversjon og er komfortabel i sosiale situasjoner, og kan med liten innsats opprette nye kontakter og bygge relasjoner. Videre evner du å på en selvstendig måte legge planer for hvordan arbeidet ditt skal utføres og utvikles over tid.

Informasjon om bedriften

Currence Robotics er et norsk teknologiselskap som utvikler og produserer roboter for lagerindustrien.

Vi har kontorer i Ålesund og Trondheim og vårt tverrfunksjonelle team består av matematikere, ingeniører, forskere, full stack-utviklere og logistikkeksperter - alle lidenskapelig engasjert i produktene vi bygger. Trondheimsavdelingen består av 5 personer basert på Sluppen.

Vi har et veletablert samarbeid med en rekke industripartnere, leverandører og profesjonelle investorer, og er godt støttet av bl.a. Innovasjon Norge og Norges forskningsråd.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen