Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Alfa Display søker nå etter en student som kan gå inn som Teknisk tegner!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du student og ønsker å tilegne deg verdifull arbeidserfaring ved siden av studiene? Har du erfaring innen CAD-verktøyet Solidworks? Da ønsker vi å høre fra nettopp deg!

Informasjon om stillingen

Grunnet økt oppdragsmengde søker vi på vegne av Alfa Display en student som kan gå inn som teknisk tegner i et engasjement. I stillingen som teknisk tegner vil du bli en del av en liten bedrift med svært gode muligheter for å utvikle deg selv i rollen og å tilegne deg ny, verdifull erfaring ved siden av studiene.

Engasjementet har i hovedsak en varighet på 3 måneder, og det kan være muligheter for forlengelse. Vi ser for oss at du har mulighet til å jobbe minimum 20 % med oppstart etter påske.

Hvorfor jobbe hos oss?

  • Du vil få mulighet til å ta del i en innovativ og fremtidsrettet prosess, og har mulighet til å påvirke veien videre
  • Vi er ledende innenfor de produktene vi jobber med, og du har svært store muligheter for å utvikle din egen kunnskap både på program- og produktnivå.
  • Denne rollen er fleksibel og passer derfor deg som er student, da vi kan avtale arbeidstid i forhold til timeplanen din

Arbeidsoppgaver

  • Du vil i all hovedsak bistå med å lage 3D-tegninger av våre produkter i programmet Solidworks, for at vi på best mulig måte skal få presentert produktene for våre kunder
  • Du kan få ansvaret for å lære opp andre ansatte i programmet Solidworks
  • Annet forefallende arbeid vil også forekomme

Vi søker deg som

Du studerer innenfor en relevant studieretning hvor du har opparbeidet deg god erfaring med bruk av Solidworks som verktøy. Alternativ har du noen års erfaring med dette fra arbeidslivet.

Personlige egenskaper:

Vi ønsker at du skal lykkes i din rolle som Teknisk tegner, og det er derfor viktig for oss at du innehar de riktige personlige egenskapene. Du er iherdig og evner å jobbe hardt og investerer tid, energi og engasjement i arbeidet. Som person er du strukturert og trives svært godt med samarbeid . Videre ser vi etter en humørspreder med gode kommunikative evner som har lyst til å bidra med det lille ekstra!

Informasjon om bedriften

Alfa Display jobber med markedsføring og annonsering. De leverer alt fra gatebukker, plakatramme, banner og roll ups, og butikkinnredning til kundetilpasset produksjon. Alfa Display jobber etter prinsippene kontroll, planlegging og produksjon.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen