Retriever søker Content Quality Specialist

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Brenner du for kvalitetssikring av data og innhold, har stor teknisk interesse og trives med dialog og oppfølging av leverandører? Retriever jobber med medieovervåkning og medieanalyse, og søker en person til avdeling for kvalitetssikring av data og innhold.

Informasjon om stillingen

Retriever analyserer helheten. Medieomtalen og debatten som pågår i redaksjonelle medier reflekterer det offentlige ordskiftet. Sosiale medier speiler hva folk er opptatt av og engasjerer seg i. I dette landskapet finnes mønstre som vi hjelper våre kunder å identifisere.

Ved hjelp av maskinlæring og avanserte analytiske metoder gjør vi nå helt nye typer innholdsanalyser på dette materialet. Våre analytikere fordyper seg ikke lenger kun i mediebildet, men kombinerer også en rekke andre datakilder for å gi våre kunder nye funn og innsikt. Kombinasjonen av avansert teknologi og sterk analysekompetanse gjør oss i stand til å levere mer sofistikerte analyser og innsiktstjenester enn noen gang.

Vår teknologiavdeling betjener hele konsernet med hovedbase i Oslo, og består i dag av 35 ansatte med ansvar for:

 • innhenting og behandling av store datamengder og innhold
 • utvikling av våre nye kapabiliteter innen digital innsikt og AI/maskinlæring
 • utvikling av vår egen portal og appløsning
 • infrastruktur, forvaltning og support

Arbeidsoppgaver

Avdelingen man vil sitte på sørger for innhenting av data, formatering av mange forskjellige formater inn mot vår interne XML struktur, kontakt med leverandører og effektivisering av prosesser med leverandører. Teamet består i dag av 9 personer fordelt på ulike ansvarsområder. Oppgavene i denne rollen vil være varierte, men dine ansvarsområder vil være:

 • Sørge for at leverandører har levert korrekt data, og innhente eventuelle mangler
 • Dokumentere og melde inn systematiske feil
 • Bistå med data formatering og kvalitetssikring

Vi søker deg som

Rollen passer deg som er nyutdannet innen informasjonsteknologi eller liknende studie som ønsker en hverdag i et selskap der data og innhold er en del av hverdagen. Du bør like å koordinere og avtale med leverandører på tvers av land, og kunne forklare tekniske problemstillinger til ikke-tekniske personer. Fordel med forståelse av XML, Linux og Jira.

For Retriever er det viktig at du har de rette personlige egenskapene, hvor kvalitetsbevisst og nøyaktig er dine sterkeste egenskaper. I tillegg er de i dag en sosial gjeng som liker å finne på ulike aktiviteter sammen. I dag er det flere med spillinteresse, og det arrangeres jevnlig LAN og andre samlinger på kontoret etter arbeidstid!

Vi tilbyr:

 • Muligheten for å holde seg faglig oppdatert på et felt i rivende utvikling
 • Deltakelse på relevante konferanser
 • Et ungt, fremoverlent og sosialt arbeidsmiljø
 • Nyoppussede lokaler sentralt i Oslo
 • Årlige kick-off samlinger (tidligere Svalbard, Marbella, Istanbul etc.)
 • Treningsrom på jobben
 • Konkurransedyktig lønn og betingelser

Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Retriever. Du vil bli ansatt i Retriever. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work.

Informasjon om bedriften

Retriever eies av NTB og TT og har rundt 180 medarbeidere. Med kontorer i Oslo, Stockholm, København og Helsinki er Retriever Nordens ledende leverandør av medieovervåkning, medieanalyse, forretningsinformasjon og mediearkiv.

Gjennom våre 20 år som medieovervåker har vi samlet enorme mengder med data fra det nordiske medielandskapet. Daglig fyller vi på våre databaser med millioner av artikler, innslag og innlegg fra redaksjonelle og sosiale medier.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen