Lyst til å lede innovativ skyarkitektur?

Oppdragsgiver: Capgemini AS

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med over 200 000 ansatte i mer enn 40 land. I 2018 rapporterte konsernet en omsetning på 13,2 milliarder Euro. Besøk oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Antall stillinger:
3
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
23.04.2020
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Capgemini Norge AS

Cloud Platforms teamet i Capgemini søker nå Cloud Arkitekter.

Cloud Platforms i Capgemini er et team i sterk vekst med mange spennende kundeengasjementer i både privat og offentlig sektor. Er du selvgående, engasjert og dyktig skyarkitekt med businessteft? Og forstår samspillet mellom forretning. Informasjon, applikasjon og teknologi i en helhetlig arkitektur? Da ønsker vi akkurat deg i teamet! Cloud Platforms teamet i Capgemini driver kundenes digitaliseringsreise og skaper samfunnskritiske skyløsninger tilpasset våre kunders ulike behov.


Hva vil du gjøre?

Som arkitekt hos oss vil du få muligheten til å utvikle ulike skyløsninger i Azure eller AWS i henhold til kundens forretningsbehov. Du vil jobbe tett sammen med kundens forretning, IT og prosjektteam for å utarbeide løsningsdesign som sikrer at kunden oppnår forretningsverdi ved bruk av skyteknologi. Du vil ha fokus på å utarbeide arkitektur, sikre planlegging av og overse migrering til allmensky. Du liker å se nye muligheter med skyteknologi for å støtte kundens forretning, utarbeide konsepter, «proof of concepts», løsningsdesign og arkitektur for å imøtekomme kundens behov i deres digitale transformasjon.

 

Vi ser etter deg som har seniorkompetanse innen IT infrastruktur, fortrinnsvis i en arkitekt- eller løsningsdesign rolle. Du forstår forretningskrav og kan omdanne disse til tekniske løsninger, kravspesifikasjoner, arkitektur og design av forretningsdrivende trender innenfor skyteknologi. Du liker å bistå salg med å utarbeide konkurransedyktige løsninger og har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

 

Vi tror du har erfaring med:

 • store migreringsprosjekter (on-premises til allmensky) og/eller integrasjonsprosjekter
 • autentisering teknologier som SAML/OAuth/OIDC, MFA
 • Infrastructure as Code
 • Container teknologi som Docker og container orkestrering

 

Vi skal ansette flere arkitekter på Azure og AWS teknologi:         

Azure

 • Kan utarbeide Azure arkitektur med IaaS, PaaS & SaaS modeller
 • Teknisk kunnskap og erfaring av viktige infrastrukturer komponenter og applikasjonsteknologier: nettverk, lagring, compute, sikkerhet, identitet
 • Designe og implementere hybridscenarier der workloads er fordelt mellom on-premises og Azure
 • Relevante sertifiseringer innen Azure-arkitektur

 

AWS

 • Kan utarbeide AWS arkitektur IaaS, PaaS og SaaS modeller
 • VPN-tilkobling mellom regioner, subnett og on-premises
 • AWS erfaring med viktige infrastrukturkomponenter som: EC2, S3, EBS, ELB, Rute 53
 • Relevante sertifiseringer innen AWS-arkitektur

 

Vi tilbyr:

 • En sentral rolle med påvirkningskraft i et dyktig fagmiljø med attraktive kunder
 • Mulighet for å påvirke teknologisatsningen i selskapet
 • Spennende prosjekter hos Norges største virksomheter innen offentlig og privat sektor
 • Fokus på kompetanseutvikling, med blant annet personlig karriereplanlegging, sertifiseringer, faggrupper og kurs både i Norge og gjennom Capgeminis eget universitet i Paris
 • Gode karrieremuligheter, med et aktivt fagmiljø på tvers av teknologier
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, inkludert privat helseforsikring
 • Gode foreldrepermisjonsordninger
 • Mange sosiale og sportslige tilbud
 • Firmahytter i Hemsedal, Hafjell, Trysil og Gaustablikk
 • Subsidiert treningsmedlemskap
 • En hverdag du kan påvirke selv

 

Høres dette interessant ut?

Du er mer enn velkommen til å sende din søknad og CV til oss.

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller fagområdet kan du ta kontakte Hilde Lervik (Cloud Platform Lead) på telefon +47 909 44 235.

Er du egentlig ikke på jakt etter ny jobb, men er litt nysgjerrig? For en uforpliktende prat og vite mer om dine muligheter kan du kontakte Inge Holmen (Senior Manager Talent Acquisition) på telefon +47 969 02 109. Din henvendelse holdes konfidensiell.

Vi ser frem til å komme i kontakt med deg.

 

Hvorfor velge Capgemini?

I dag er vi over 240.000 ansatte i Capgemini, som samarbeider på tvers av landegrenser i 40 land. Du får jobbe med motiverte kolleger og sterke, aktive fagmiljøer på tvers av ulike felt, teknologier og disipliner. Med lagånd, åpenhet og respekt for hverandre skaper vi de beste forutsetninger for å lykkes. Vi legger til rette for fleksible arbeidsordninger og et hyggelig arbeidsmiljø hvor du med stor frihet kan påvirke din egen karriere og utvikling. For å holde deg oppdatert innen ditt fagområde legger vi til rette for karriereplanlegging, sertifiseringer, metodeopplæring og deltakelse i faggrupper og kurs. Vi vurderer søkere uten hensyn til rase, farge, alder, religion, kjønn, nasjonalitet, seksuell legning, funksjonshemning, sivilstand, genetisk informasjon eller annen beskyttet status.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen