Teknisk systemansvarlig for mobilutvikling

Oppdragsgiver: Politiets IKT-tjenester

Politiets IKT-tjenester (PIT) er politiets leverandør av IKT. Vi er drøyt 500 teknologer som utvikler nye løsninger, forvalter kritiske systemer og bidrar til at politiet kan samhandle digitalt og effektivt med hele samfunnet - hele døgnet. Vi befinner oss rundt i hele Norge, med hovedkontor på Majorstua i Oslo, i tillegg til kontorer på Jaren og i de 12 politidistriktene i landet.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
14.04.2020
Gå til søknadsskjema

Brenner du for App-utvikling - bli med og utvikle morgendagens politi!

Politiet er avhengig av gode IKT-verktøy for å kunne forebygge og bekjempe kriminalitet - enten det gjelder straffesaker, etterretningsarbeid, grensekontroll, ID-kontroll eller andre politifaglige oppgaver. Mobile løsninger er helt sentralt i den sammenheng. Rask utvikling av sikre, mobile løsninger er derfor svært viktig for at politiet skal løse samfunnsoppdraget.


Nå søker vi etter en teknisk systemansvarlig som vil bidra i det viktige utviklingsarbeidet!

Har du erfaring med utviklingsverktøy og rammeverk for utvikling av mobile løsninger?  Da vil vi høre fra deg! Vi ser etter en erfaren teknisk systemansvarlig som vil ha ansvar for løse krav til tjenestearkitektur, tilgjengelighet og sikkerhet. Du vil være en mentor, pådriver og teknisk kontaktpunkt for teamet. Gode samarbeidsevner må til for å lykkes. Team Mobipol har ansvar for politiets mobile plattform og app-utvikling. Vi er et tverrfaglig team bestående av utviklere, tester, UX-designere, driftere og arkitekter. Vi skal sikre helhetlig utviklingsmetodikk, fagmiljø, rammeverk og arkitektur for app-utvikling. Vi har utviklet mobilapplikasjoner for utstedelse av forenklede forelegg og for mobil grensekontroll. Vi har også kontakt med mobilutviklingsteam i andre europeiske politietater. Som teknisk systemansvarlig hos oss vil du få store muligheter til å forbedre og forenkle hverdagen til politiet.

Arbeidsoppgaver

 • Utarbeide løsningsdesign, estimering og dokumentasjon, samt bli med på selve utvikling av løsningene i samarbeid med brukerne og resten av teamet
 • Følge med på teknologitrender og ta disse med inn i arbeidet
 • Arbeide for at teamet tar fremtidsrettede og gode tekniske valg
 • Gi veiledning til andre deler av organisasjonen når det gjelder mobilapplikasjoner
 • Kvalitetssikre teknisk dokumentasjon ved mottak av leveranser fra eksterne og interne leverandører
 • Bidra til å løse 3. og 4. linje hendelser knyttet til mobile tjenester

Kvalifikasjoner

 • Relevant utdanning på bachelor eller masternivå, innen IKT. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.
 • Minst 4 års erfaring med utvikling, hvor av minimum de 2 siste årene er erfaring med app-utvikling
 • Erfaring fra utvikling av native mobilapper 
 • Fordel med erfaring og interesse for automatisering av bygg, testing og deploy
 • Fordel med erfaring med språkene og rammeverket Java, Kotlin og Gradle
 • Fordel med erfaring fra utvikling av forretningskritiske systemer
 • Fordel om du har erfaring med enhetstester og integrasjonstester
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Du må ha plettfri vandel og være skikket for tjeneste i politiet. Politiattest (uttømmende og utvidet) må innhentes ved ev. ansettelse, jf. politiloven § 18 og politiregisterloven § 41.

Personlige egenskaper

 • En brobygger med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Evne til å se helhet og jobbe proaktivt med god gjennomføringsevne
 • Strukturert, ryddig og systematisk
 • Positiv og har en løsningsorientert tilnærming til utfordringer

Vi tilbyr

 • Muligheten til å bidra i politiets viktige samfunnsoppdrag
 • Et bredt spekter av spennende arbeidsoppgaver
 • Faglige utfordringer med store utviklingsmuligheter
 • Opplæring i bruk av aktuelle verktøy og teknologi
 • Gode arbeidsbetingelser (fleksitid, sommertid og mulighet for trening i arbeidstiden)
 • Et aktivt og hyggelig arbeidsmiljø med lokaler sentralt på Majorstua
 • Stillingen avlønnes som 1364 seniorrådgiver i lønnsspennet kr. 660 000 - 790 000 per år, avhengig av kvalifikasjoner.
            
Som ansatt i Politiets IKT-tjenester blir du medlem i Statens pensjonskasse, med blant annet gode forsikringsordninger og mulighet for boliglån (se SPK.no for mer informasjon). For å ivareta ønsket om mangfold i staten oppfordrer vi kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss. For ansettelse hos oss krever vi plettfri vandel. Søkere må være oppmerksomme på at opplysninger kan bli offentliggjort selv om de ber om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlisten. Søknad og CV registreres elektronisk i vårt rekrutteringssystem WebCruiter (via Søk på stilling). Alle vitnemål og attester skal skannes inn og lastes opp samtidig.
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen