Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Junior frontend utvikler til T-kartor

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
29.03.2020
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet innen IT våren 2020 og har en brennende interesse for frontend utvikling? T-kartor søker deg som vil bli med å utvikle innovative løsninger!

Informasjon om stillingen

Academic Work søker på vegne av vår samarbeidspartner etter frontend-utviklere til T-kartor – en internasjonal bedrift som utvikler innovative og effektive løsninger innen IT sikkerhet, big data management, mobilitet og mye mer. T-kartor utvikler og vedlikeholder geografisk informasjon, kart og diagram fra Stockholm til New York.

Nysgjerrig på prosjektene T-kartor jobber med? Se her.

Hvorfor T-kartor?

 • Du blir en del av en organisasjon der kreativitet og team-work er høyt verdsatt
 • Du tilbys personlig og faglig utvikling
 • Du blir en del av et miljø med flat struktur og der alle er nøkkelen til suksess

Som konsulent hos Academic Work får du mulighet til å vokse profesjonelt, skape nettverk med arbeidslivet og knytte kontakter som er verdifulle for fremtiden.

Arbeidsoppgaver

Du vil jobbe på et pågående prosjekt for en av Norges mest spennende kunder, og være ansvarlig for følgende arbeidsoppgaver:

 • Programmering innen JavaScript/TypeScript i et agilt miljø
 • Delta i alla utviklingsfaser - fra analyse til release
 • Utvikling og vedlikehold av web applikasjoner
 • Support innen data management for kunder
 • Analyse av krav og assistere ved design og løsning

Vi søker deg som

 • Er utdannet eller fullfører studier innen IT våren 2020
 • Har kompetanse innen JavaScript or/eller TypeScript, fra studier, arbeid eller private prosjekter
 • Har noe kunnskap innen Java og SQL Database
 • Kommuniserer flytende på engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Gode kommunikasjonsevner innen norsk er en fordel
 • Kan sikkerhetsklareres

Som person er du

 • Strukturert
 • Samarbeidsvillig
 • Fleksibel

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest, eller etter avtale
 • Omfang: Fulltid, bemanning 6 måneder
 • Sted: Oslo

Søknadsfrist: 29. mars

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med T-kartor Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

T-kartor is an innovative business that combines cartographic, GIS, and programming skills with domain expertise and delivers high quality, affordable solutions. The headquarter is located in Kristianstad, Sweden, and has offices in London, Oslo, and St. Louis.

T-kartor's success is largely due to our highly skilled colleagues and strong culture of daring to succeed and encouraging each other to constantly break new ground.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen