Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ressurs publisering i Dundas BI og Power BI

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
26.03.2020
Gå til søknadsskjema

Om oppdraget:


Helsedirektoratet søker en ressurs som skal lage løsninger for publisering av statistikk i verktøyene Dundas BI og Power BI. God kunnskap i verktøyene er viktig og i tillegg har de behov for en ressurs med erfaring med design og som kan sette seg inn i hva brukeren har behov for. De trenger en med prosjekterfaring og som har laget løsninger som er brukervennlige og funger godt i drift. Personen må jobbe tett med datavarehus for å bidra til gode datakilder. Prosjekterfaring er nødvendig. 


Kompetanse med bruk av helsedata er en fordel ettersom det skal utvikles løsninger med data fra KPR og NPR. Vi søker en dedikert ressurs som skal ha faste arbeidsdager i Helsedirektoratets lokaler i Trondheim.


Kompetansekrav:


  • Erfaring med bruk av Dundas BI og Power BI.
  • Jobbet med grafisk design og laget brukervennlige løsninger for visning av statistikk.


Arbeidsoppgaver:


  • Utvikling av brukervennlige visninger av statistikk i Dundas BI og Power BI
  • Overføre Dashboards fra Dundas til Power BI
  • Utvikle ny funksjonalitet på eksisterende visninger
  • Etablere nye visninger på nye områder innenfor forvaltning av helseregistre
  • Forstå brukerens behov og lage løsninger som tilpasses disse
  • Bidra til god testing, forvaltning og drift av statistikkløsninger
  • Design og grafisk utforming
  • Forstå datakilder og bidra til god interaksjon med løsningene som utvikles


Oppstart: 15.04.2020

Varighet: 6 mnd

Opsjon: 6 mnd

Omfang: 100%

Arbeidsplass: Trondheim

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen