Er du ingeniøren som kan hjelpe oss å bygge neste generasjons grunnmur for IT-systemer?

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
12.04.2020
Gå til søknadsskjema

Innovasjon Norge søker Platform Engineer! 


På Innovasjon Norge sine kontorer sentralt i Oslo finner du det mest fremtidsrettede av digital innovasjon i Staten. For det er klart - når målet er å bidra til vekst i norsk næringsliv, og å skape fremtidens arbeidsplasser, er man avhengig av digitale systemer som fungerer optimalt og som ligger i forkant av utviklingen i samfunnet forøvrig. Våre brukere er innovasjonsbedrifter i Norge og utlandet, i tillegg til våre ansatte som er lokalisert i samtlige fylkeskommuner i Norge, samt på ca 30 utenlandske stasjoner. Ett av kjerneoppdragene for oss på IT er å bygge løsninger som skaper fleksibilitet, og gjør ting enklest mulig for kundene våre. 


Kanskje er det vår holdning til teknologien som også har bidratt til at Innovasjon Norge gjennom flere år har blitt kåret blant Norges mest attraktive arbeidsgivere innen IT og Økonomi. Eller - kanskje det bare er så ålreit å jobbe her. 


I Innovasjon Norge snakker vi Azure. Nå ser vi etter en person som kan være med i frontlinjen ved å videreutvikle løsningene. Dersom du er en ambisiøs utvikler som liker en hånd på rattet tror vi at du vil trives svært godt hos oss.


Dette blir jobben; 

Vi jobber med å utvikle automatiserte tjenester for utviklerne, som lar oss spinne opp produkter og plattformer for brukergrupper med individuelle behov. Vi skal både bygge og videreutvikle en god grunnmur for alle våre IT-løsninger. Noen av dine oppgaver blir å;


 • Kode, automatisere og implementere infrastrukturmiljø i Azure
 • Være med å administrere, videreutvikle og overvåke infrastruktur- og plattformtjenester
 • Bistå med rådgiving og utførende innen drift av cloud infrastruktur, styringsmodell, prosesser og veikart
 • Automatisere manuelle prosesser, implementere selvbetjening der dette er hensiktsmessig og være en pådriver for kontinuerlig forbedring


Dette må du kunne; 

Vi ser for at du er en utvikler som har stor interesse for infrastruktur, og som også er nysgjerrig på cloud-hverdagen og de utfordringene den vil medføre. Du kan ofte forutse behovet for endring, og du kjenner til moderne teknologi og arbeidsmetodikk. Du er også i stand til å utnytte dine ferdigheter rundt mange aspekter av Microsoft Azure - Saas, Paas, IaaS. I tillegg tror vi at du har; 


 • God arbeidsmetodikk basert på agil utvikling, 
 • God kunnskap innen Automation og CI/CD
 • Kjennskap til «Infrastructure as code» (Terraform)
 • God kjennskap til Azure sin apputviklingsmetodologi og sikkerhetsmodell
 • Motivasjon for å jobbe med Platform as a Service, 
 • Gode kunnskaper, skriftlig og muntlig, på engelsk og norsk 
 • Du er løsningsorientert og trives godt med å samarbeide med ikke-teknologer/merkantile kompetanser


Sånn er det å jobbe med IT hos oss; 

 • I Innovasjon Norge møter du en hverdag i konstant endring. For å skape innovasjon i næringslivet må vi selv også være den aktøren som hele tiden jobber mot innovativ arbeidsmetodikk og effektive løsninger
 • Vi er godt i gang med å implementere cloud, og kommer til å være ett av de mest komplekse offentlige miljøene som blir cloud-basert
 • Vi jobber aktivt med infrastruktur som kode og backlog som arbeidsmetodikk
 • Våre IT-folk har en kompetent “hjemmebase” i IT-avdelingen, men har arbeidsoppgaver på tvers av spennende produktteam
 • IT er prioritert i Innovasjon Norge, og vi får ofte gehør for våre forslag og input 
 • Vi har Microsoft som nær partner, og har derfor et svært tett samarbeid om den nyeste teknologien

Du får; 

 • Jobbe i et stort IT-miljø med en kombinasjon av ekstern og intern kompetanse, som sørger for å opprettholde en fremoverlent og moderne teknologikompetanse 
 • Bidra i et spennende samfunnsoppdrag - vi skal bidra til en omstilling i norsk næringsliv, og også bidra til vekst ut i verden slik at Norge har andre ben å stå på enn olje og gass
 • Jobbe hos den første statlige organisasjonen av denne størrelsen og kompleksiteten som er ute i sky
 • Tillit til det du leverer - og stor innflytelse på hvordan plattformen til slutt skal se ut
 • Et teknisk miljø som ligger langt fremme på å jobbe med infrastruktur som kode
 • Arbeide med moderne og spennende Microsoft-teknologi, med tett samarbeid med fageksperter
 • En arbeidshverdag med mye fleksibilitet
 • Hvis du vil - bli med på lønningsfeiring med quiz og annen aktivitet
 • Hvis du vil - felles kaffe på fredagsmorgen


Lurer du på noe? 

Da håper vi at du tar kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i Cruit, Arve Nøstdahl (arve@cruit.no / +47 901 71 625) eller Maria Molvær Nesseth (maria@cruit.no / +47 901 70 114).

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen