Universitetsforlaget søker frontend-utvikler

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

«Som utvikler er det som kjent mange jobbmuligheter, men jeg tør påstå at det ikke er så mange steder som Universitetsforlaget. Her er det et fantastisk arbeidsmiljø kombinert med spennende oppgaver. Det er inspirerende å jobbe i et miljø der alle vil hverandre vel og drar i samme retning. Vi utvikler et produkt som endrer arbeidsvaner, og brukerne våre er veldig fornøyde! Produktet er ferskt, så teknologiene vi benytter er «up to date». Vi har store planer for fremtiden, men vi trenger flere folk» - Per, utvikler i Universitetsforlaget.

Informasjon om stillingen

Vi har nettopp introdusert deg for Per, han jobber med Juridika som er en digital jusstjeneste som samler alle Universitetsforlagets juridiske fagbøker, lovkommentarer og fagtidsskrifter på samme plattform. Ambisjonen er å lage det beste digitale verktøyet for norske jurister og en jusstjeneste som gir en mer effektiv arbeidsdag.

Utviklingsteamet i Universitetsforlaget legger stor vekt på innovasjon, smidighet, fleksibilitet og løsningsfokus. Dette gjør at de jobber etter teknikker og ideer fra Lean og DevOps. Frontendutviklerne bruker JavaScript og React som rammeverk, og backendutviklerne koder i programmeringsspråkene Java, Kotlin og Rust. PostgreSQL er databasen de bruker, og de har Amazon Web Services som skyløsning.

Som utvikler i Universitetsforlaget jobber du tett på det redaksjonelle miljøet for å få en god forståelse av hvilke funksjoner som bør implementeres. Du vil få mye frihet og ansvar, og samtidig vil du få full støtte fra dyktige og engasjerte fagpersoner i Universitetsforlaget. Du vil jobbe i et team bestående av faglig sterke personer hvor dere sammen jobber fullstack. Dere er altså fordelt mellom backend- og frontendutviklere i tillegg til integrasjonsdesignere og produkteiere.

Det er kort vei til beslutninger og det forventes at du bidrar og deltar i diskusjoner om nye teknologivalg, prosjekter du ønsker å være med på og hvordan du best kan utvikle deg i din rolle!


Arbeidsoppgaver

I rollen som frontendutvikler vil du på sikt få mye ansvar, og det forventes at du tar eierskap til dine arbeidsoppgaver. Du vil bistå med implementering av ulike funksjoner og løsninger etter ønske fra jurister. Din hverdag vil også bestå av å videreutvikle Juridika gjennom å automatisere prosesser og lage nye funksjoner. Du vil også jobbe både vedlikehold av Juridika og supporthenvendelser fra kunder.

Vi søker deg som

 • Har høyere utdannelse innen relevant fagområde eller tidligere arbeidserfaring innen programmering
 • Erfaring i JavaScript og React gjennom studier eller arbeid
 • Behersker norsk eller et annet skandinavisk språk flytende, både skriftlig og muntlig

Universitetsforlaget søker deg som er løsningsorientert og trives med en fleksibel arbeidshverdag Du trives med å samarbeide med andre, da du jobber tett med både teamet ditt, andre kollegaer og kunder. Det legges stor vekt på innovasjon i teamet ditt, noe som betyr at du som er initiativrik vil bidra med nye ideer, teknologivalg og arbeidsmetoder. Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen, vil vi gjerne høre fra deg.

Du blir tilbudt

 • Subsidiert kantine
 • Sommertid og fleksitid
 • Treningsstøtte
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Firmahytte til disposisjon for de ansatte
 • Flotte lokaler som deles med kollegaene i Aschehoug forlag, midt i Oslo sentrum

Annen informasjon

 • Oppstart: etter avtale
 • Arbeidsomfang: heltid, fast ansettelse
 • Plassering: Sehesteds gate 3, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du hjertelig velkommen til å kontakte meg
 • Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet, dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer

Informasjon om bedriften

Universitetsforlaget er et bok- og tidsskriftforlag som utvikler og utgir faglitteratur av høy kvalitet. Forlaget har en ledende posisjon, og våre forfattere er blant landets fremste på sine fagfelt. Forlaget er et heleid datterselskap av Aschehoug. Universitetsforlaget ledes av forlagssjef Hege Gundersen og har 57 engasjerte ansatte. Hvert år utgir vi 150 nye og reviderte boktitler og 60 tidsskrifter. Backlist rommer imponerende 1600 titler. Forlaget jobber også i økende grad med digitalt innhold i ulike former.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen