Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Sommervikarer søkes til Smartoptics!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.03.2020
Gå til søknadsskjema

Har du interesse for logistikk og ønsker deg en relevant sommerjobb i et fremtidsrettet selskap? Er du i tillegg så nøye i ditt arbeid at du stolt viser det frem til andre? Da anbefaler vi deg å lese videre!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Smartoptics ser Academic Work etter to sommervikarer i rollen som Logistikkoordinator!

Som Logistikkoordinator vil du ha en helt sentral rolle i leveransekjeden og du vil jobbe med kundeordrer til inn- og utland. På bakgrunn av ferieavvikling på logistikkteamet ønsker SamrtOptics noen som kan sikre at driften fortsetter gjennom sommeren. Selve logisitikkteamet består i dag av fire andre. Disse vil utføre omtrentlig de samme arbeidsoppgavene som deg. I tillegg har en person på teamet en tilleggsoppgave knyttet til testing av komponentene som legges frem på hver ordre. Før testingen vil du sjekke om komponenten må rekodes eller ikke – dette kan du lese mer om under informasjon om selskapet. Når hver ordre er kvalitetssikret gjenstår det å klargjøre kundeordren for sending. I denne stillingen vil du få mulighet til å jobbe i et fremtidsrettet selskap, samt få en god innsikt innenfor logisitikkfaget. Vi tror derfor at dette er en god mulighet til å starte din karriere innen logistikk.

Arbeidsoppgaver

Som logistikkmedarbeider vil dine arbeidsprestasjoner knyttes direkte opp mot din nøyaktighet. Dette vil skape effektivitet i ditt arbeid og samtidig gi deg den gode følelsen av å lykkes med ditt arbeid. Helt konkret vil du jobbe med følgende arbeidsoppgaver:

 • Hente ut plukklister fra deres ordrebehandlingssystem
 • Plukk og pakk fra lager til ordre
 • Kontrollerer om komponenten må rekodes eller om den kan sendes rett til testing
 • Skanne komponentene inn til lageret etter testing og klargjøre for sending til inn og utland

Vi søker deg som

 • Er stundent og har muighet til å jobbe fulltid i sommer
 • Har interesse innen logisitikk
 • Har en teknisk interesse og ønsker å lære mer om produktene til Smartoptics
 • Har gode datakunnskaper og setter deg lett inn i CRM systemer
 • Trives med å jobbe i team

For å lykkes i rollen som logistikkoordinator er du nøyaktigselvgående og ansvarsfull. Din erfaring er verdifull, men vi verdsetter aller mest dine personlige egenskaper. Det er også viktig at du er fleksibel i forhold til arbeidstid- i det legger vi at du gjerne kan komme litt før eller gå litt senere noen dager. Utover dette er det viktig at du er en sosial lagspiller som bidrar med godt humør på arbeidsplassen.

Annet:

 • Søknadsfrist: 31.03.2020. Vi benytter oss av fortløpende selektering som vil si at annonsen kan bli tatt ned tidligere. Vi anbefaler deg derfor å søke så raskt som mulig.
 • Oppstart: Juni 2020

Informasjon om bedriften

Smartoptics AS? er et internasjonalt selskap med hovedkontor i Oslo. De er en ledende leverandør av fiberoptiske nettverksløsninger, fra sykehus til banker. Selskapet ble etablert i 2006 og har siden opplevd en solid vekst i forhold til både omsetning og markedsandeler. Smartoptics arbeider mot kunder i alle verdensdeler og har et tett samarbeid med anerkjente og ledende systemintegratører og partnere, som for eksempel Cisco, Dell og HP. En egenutviklet programvare gjør det mulig å tilpasse hver enkelt komponent til kundens behov, slik at man evner å levere optimale løsninger hos sluttbruker. Denne programvaren håndterer også rekoding av komponenter som ikke har riktige kode sammenliknet med den enkelte kundeordre. På hovedkvarteret vil du bli kollega med 15 andre fordelt på Logistikk, Kundeservice, Operations og Teknisk Support.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen