Content og Masterdata specialist i Wittusen & Jensen

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du være en del av et selskap med en rik historie og mye kompetanse? Er du analytisk og har et øye for detaljer? Da kan dette være stillingen for deg!

Informasjon om stillingen

Wittusen & Jensen er en bedrift med lang historie, og startet allerede i 1897! Siden den gang har de utviklet seg, og er nå en totalleverandør som leverer alt av varer og tjenester du trenger til den daglige driften av din bedrift. Blant annet produkter innen renhold, hygiene, logistikk, emballasje og tradisjonell kontorrekvisita. I denne stillingen vil det være din oppgave å sikre at nettbutikken fungerer optimalt, slik at W&J når sine strategiske og økonomiske mål.

Du vil arbeide i et team med høy kompetanse i sitt fagfelt, som også verdsetter å ha det gøy på jobb. I dag fokuseres driften mot to ulike forretningsområder, der den ene jobber mot markedsmateriell og profil, mens den andre jobber mot nettbutikken, og det er her du kommer inn. Ditt ansvarsområde vil være alt innholdet i nettbutikken, fra produktbeskrivelser, lett HTML-koding, publisering og å bistå dine kolleger med det de trenger hjelp til. Du må ha en interesse for salg og markedsføring, å forstå hvordan deres produkter best mulig kan presenteres.

Arbeidsoppgaver

 • Opprettelse av produkter bade i ERP og nettbutikk
 • Vedlikehold og oppdatering av nettbutikken
 • Ansvar for katalogkjøringer til kunder
 • Bistå eCommerce Manager i arbeidet med publiseringer
 • Svare på henvendelser fra interne medarbeidere

Vi søker deg som

 • Har relevant utdannelse inne salg eller markedsføring, relevant erfaring kan veie opp for utdannelse
 • Har erfaring eller interesse for innholdsproduksjon
 • Har med fordel erfaring i arbeid med vareopprettelser i ERP system, gjerne M3
 • Har god datakunnskap og teknisk forståelse
 • Har interesse eller erfaring fra varehandel og netthandel
 • Har gode kunnskaper i norsk og engelsk muntlig og skriftlig

Som person er du

 • Strukturert- øye for detaljer, og evner å overholde budsjetter og frister
 • Selvstendig- løser de arbeidsoppgavene man har, innenfor bedriftens rammer og regler
 • Nøyaktig- evner å optimalisere lange og komplekse produktbeskrivelser

Annen informasjon

 • Oppstart: senest mai 2020
 • Arbeidsomfang: Heltid, 6 måneder bemanning med intensjon om forlengelse for riktig person
 • Plassering: Oslo, Skullerud
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Wittusen & Jensen har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Wittusen & Jensen er en bedriftspartner som administrerer og leverer det du trenger av forbruksvarer til arbeidsplassen. I tillegg har de tjenester og produkter som hjelper deg med å bli mer synlig i markedet. Wittusen & Jensen har i dag over 130 ansatte og omsetter for omlag 475 millioner kroner. Hovedkontoret ligger på Skullerud i Oslo, og bedriften er etablert med salgskontorer i store deler av landet. De har et godt utgangspunkt for å kunne legge opp til riktige leveranser for bedriften din. De kan se forbruksmateriell i sammenheng med aktivitetene dere har rundt markedsføring, og tilby dere flere og mer treffende løsninger – om dere vil det.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen