Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Teknisk rådgiver til Fontenehuset Asker

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Asker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Med verdiene "Frivillighet. Relasjoner. Likeverd." har Fontenehuset Asker kommet langt! De vil nå komme enda lenger i sin digitale reise, vil du være med? Søk stillingen hos dem!

Informasjon om stillingen

Fontenehuset Asker er et arbeidsfellesskap for personer som har eller har hatt psykiske helseutfordringer. De består av 250 medlemmer og har daglig mellom 25-45 medlemmer som jobber for å drive huset sammen.

Fontenehusets fysiske dører er for tiden lukket, men nå åpner de mulighetene for å møte hverandre digitalt – og det skal de bli gode på! De har blant annet en ukeplan med ulike aktiviteter som medlemmer kan bli med på. Alt de trenger er å ha en pc eller en smarttelefon som de kan koble opp til samhandlingsløsningen. De ønsker nå å investere i å videreutvikle sine digitale verktøy og kanaler og ønsker hjelp fra en teknisk rådgiver!

I rollen vil du vedlikeholde og rådgi knyttet til de digitale plattformene som brukes i dag. Vi tror også at du ser muligheter igjennom en god teknisk forståelse og nysgjerrighet som lar deg finne nye løsninger og verktøy som utvikler organisasjonen. Visjonen er å utvikle de digitale kanalene og nå nye medlemmer som ennå ikke har kommet i kontakt med Fontenehuset.

Bør Fontenehuset begynne å ha Webinarer, sende podcast, utvikle en app eller kanskje lage et digitalt diskusjonsforum? Eller kanskje gamification er veien å gå for å skape engasjement? Vi tror at du kan være med og hjelpe dem både med svar og nye initiativ.

Du blir tilbudt

 • Et varmt og hyggelig miljø med stort fokus på mestring
 • En meningsfull jobb hvor du får bidra til menneskers reise ut i arbeidslivet
 • En formbar stilling hvor du får muligheten til å videreutvikle Fontenehusets Askers digitale reise og skape innovasjoner i bedriften.

Arbeidsoppgaver

 • Ansvar for driften av samhandlingsløsninger og videokonferanse
 • Instruere og trene medlemmer og kollegaer i å bruke de digitale verktøyene som for eksempel Cisco Webex og Microsoft Teams
 • Videreutvikle Fontenehusets digital kommunikasjon ved å implementere nye verktøy som du ser skaper merverdi i det daglige arbeidet til medlemmer.
 • Videreutvikle den digitale synligheten til Fontenehuset for å nå nye og passive medlemmer
 • Støtte PR og markedsføringstiltak

Vi søker deg som

 • Har høyere utdannelse innen relevant tekniskfagområde
 • Ha en god teknisk forståelse, gjerne tidligere erfaring med samhandlingsløsninger/videokonferanse og Microsoft Office
 • Behersker norsk eller et annet skandinavisk språk flytende, både skriftlig og muntlig, i tillegg til engelsk.

Vi ser med stor fordel om du har erfaring av tjenesteutvikling.

Som person er du

 • Serviceorientert
 • Selvstendig
 • Initativrik

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest, gjerne 1. april. Søk derfor så snart du finner stillingen interessant.
 • Arbeidsomfang: Heltid, 100%, i 3 måneder, med mulighet for forlengelse. Du er konsulent og fast ansatt via Academic Work.
 • Arbeidstid: 08.30-16, muligens noe kveld- og helgarbeid etter hvert.
 • Plassering: Knud Askers vei 26B, Asker. (Hjemmekontor den første perioden)
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg.
 • Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Les gjerne mer om Fontenehuset Asker her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen