Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Utvikler søkes til Axeptia

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du et ønske om å jobbe i en start-up? Vil du lære av de beste i markedet innenfor IT?

Informasjon om stillingen

Axeptia søker nå etter en utvikler som ønsker å være med på å styrke deres allerede sterke team innenfor utvikling. Etter lang fartstid i bransjen er de en en gjeng med mye tyngde i sin faglige bakgrunn, her får du muligheten til å lære av de beste i markedet. De er per nå fem personer (fire i Oslo og en på Gjøvik) som jobber med ulike felt innenfor IT. Vi ønsker at du som blir ansatt kommer deg raskt inn i arbeidsoppgavene og teknologiene de har.

Vi søker deg som har lyst å bli vår ansatte innen utvikling, og som ønsker å bygge opp et sterkt fagmiljø og produkt innen software- og integrasjonsløsninger. Du vil være sentral i å realisere et produkt som kan optimere egen arbeidskapital, redusere risiko for våre kunder.

Siden vi nå ser etter en av våre neste ansatte, stiller vi store krav til at du kan lede deg selv i arbeidet du går inn i, og må være faglig svært trygg, slik at vi kan gå hurtig mot målet vårt. I Axeptia vil du få muligheten til å sette ditt personlige preg på et produkt, sammen med erfarne utviklere, en stor mulighet for den riktige kandidaten.

Du vil selv i stor grad bestemme innholdet i arbeidshverdagen, men med sterk samhandling med resten av teamet. Sammen med deg vil du få et team med høyt kvalifiserte kollegaer som alltid vil det beste for deg som kollega og våre kunder. Vår kultur bygger på et sterkt fellesskap der "VI" er fellesnevner for det vi foretar oss hver dag. Sammen har vi et felles mål og sammen skal vi nå dette.

Arbeidsoppgaver

 • Holde i prosjekter på egenhånd og løse disse etter best mulig måte
 • Fort omstrukturere deg og ta nye arbeidsoppgaver på strak arm
 • Vedlikeholde kode
 • Ta i mot ønsker og kunne utvikle ønsker til produkt
 • Jobbe med sensitive datakilder der det er viktig å tilegne seg domenekunnskap raskt
 • Holde teknologien oppdatert

Vi søker deg som

 • Høyere utdannelse innenfor IT eller tilsvarende
 • Kjenskap til websikkerhet
 • 2-3 års erfaring innenfor C# .NET og Azure
 • Kjennskap til Node.js og Java
 • Kjennskap til Angular (enhver tid nyeste versjon)
 • Erfaring med agile metoder
 • Evnen til å tilegne deg ny kunnskap raskt
 • Kunnskap om god dataflyt er en fordel
 • Fleksibel rundt arbeidstid
 • Kan norsk skriftlig og muntlig

Som person er du

 • Ansvarlig
 • Selvstendig
 • Strukturert

Axeptia tilbyr

 • Få muligheten til på jobbe med erfarne utviklere og lære av dem
 • Konkurransedyktig lønn og fordeler
 • Variert arbeidshverdag
 • Fleksible arbeidstider
 • Flotte kontorer på Episenteret ved Universitet i Oslo

Høres dette ut som noe for deg? Send inn din CV og søknad i dag og fortell hva som motiverer deg med å jobbe i en start-up.

Vi i Academic Work har rekruttert flere ressurser til dette selskapet. Vi har sett at disse i løpet av særdeles kort tid har tatt kvantesprang i sin karriere både hva gjelder teknisk kompetanse, men også hvordan de nå mestrer kundeprosesser på et høyt nivå. Alt dette mens de samtidig har det gøy. Vi kan derfor anbefale Axeptia på det nærmeste for deg som ønsker å løfte deg som konsulent – enten teknisk eller funksjonelt. Du vil også få muligheten til å snakke med disse ressursene direkte for å høre nærmere om deres suksessfulle reise hos Axeptia.

Alle henvendelser angående denne jobben skal gå via Academic Work, ta gjerne kontakt med rekrutteringsansvarlig Astrid Sørli dersom du har spørsmål til stillingen.

Informasjon om bedriften

Axeptia leverer software- og integrasjonsløsninger for bedrifter som ønsker å optimere egen arbeidskapital, redusere risiko og ta gode beslutninger basert på god informasjon om egne kunder og leverandører. Vi er startet av personer med bred bransjeerfaring fra kreditt og inkassobransjen med en felles lidenskap for effektive kreditt- og inkassoprosesser ved hjelp av gode IT-løsninger.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen