Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Nevion søker Software Utvikler med sans for ny, spennende teknologi

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
10.07.2020
Gå til søknadsskjema

På vegne av Nevion ser vi etter en entusiastisk programmerer! Er du talentfull og har et ønske om å jobbe med funksjonell programmering som Software Utvikler? Da bør du lese videre!

Informasjon om stillingen

Som Software Utvikler hos Nevion vil du tre inn i et team som gir kringkastere og andre tjenesteleverandører produkter i verdensklasse. Produktene du er med å utvikle vil være med på å transportere media over nettverk, som for eksempel store sportsarrangement og live TV-hendelser. Flere av verdens største medie-aktører bruker Nevion's teknologi, dette er blant annet HBO, BBC, Telenor, NASA og lokalt også norske TV2. (Se video lenger ned i annonsen som viser hvordan TV2 har tatt i bruk Nevion sin teknologi)

I 2015 vant Nevion "the Technical and Engineering Emmy award", og har i senere tid også vunnet "the Digital Media World award" for beste IP baserte produksjon.

I hovedsak vil produktene du er med på å utvikle være i forbindelse med deres styringssystemer, mye brukt hos flere medieselskap til å kontrollere videoaktiviteten deres. Systemet har en nyskapende tilnærming til håndtering av medienettverk, og tilbyr mange ulike tjenester og verktøy.

Arbeidsoppgaver

 • Jobbe med alle faser av produktutviklingen, fra analyser og 'architectural design' til software implementering og testing.
 • Jobbe med det nyeste innen lyd- og bilde-nettverk og teknologi.
 • Utvikling av software og løsninger innen alle områder fra kommunikasjons-verktøy til signalbehandling og høy-nivå applikasjoner.

Du vil få jobbe med, og lære om, teknologier som RESTful APIer, XML/JSON, nettverksprotokoller, databaser, funksjonell programmering, testdrevet utvikling og kontinuerlig integrasjon og distribusjon.

Vi søker deg som

Den ideelle kandidaten har sterk interesse for programmering og viser stor lærevillighet. Vi ser i utgangspunktet etter deg som har forutsetningene til å bli en god programmerer og håper du kan relatere deg til noe av det nedenfor.

 • Entusiastisk rundt ny teknologi
 • Erfaring med Java, C++, Python eller liknende
 • Interesse for å lære Scala


Annen informasjon

 • Innleie gjennom Academic Work i 6 måneder, med mulighet for fast ansettelse i Nevion etter innleieperioden.
 • Lokasjon: Flotte lokaler på Lysaker i Oslo.
 • Oppstart: Så snart som mulig, men vi venter selvsagt på rett person.
 • Søknad: Legg ved CV, motivasjonsbrev og Vitnemål når du søker.
 • Søknadsfrist: 10.07.2020

Informasjon om bedriften

We are the architects of virtualized media production.

For over 20 years, we have been providing award-winning, mission-critical, real-time media transport and processing solutions to broadcasters, telecom service providers, governmental agencies and other industries.

Our core competencies are designing, developing, deploying and supporting Software Defined Technologies that bring virtualization capabilities, enabling our customers to become more agile, productive and ultimately more competitive.

Read more about our history here.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen