UX/UI designer

Oppdragsgiver: Norsk Tipping

Vi gir drømmen en sjanse. Hver dag oppfyller Norsk Tipping både store og små drømmer rundt omkring i det ganske land. Gjennom et ansvarlig og attraktivt spilltilbud har vi bidratt med over 100 milliarder kroner til gode samfunnsformål siden starten i 1948 – til glede for millioner av nordmenn. Balansegangen mellom overskudd og krav til sosial ansvarlighet plasserer Norsk Tippings virksomhet i skjæringspunktet mellom marked og myndighet, mellom butikk og politikk. Dette gjør det spennende å jobbe i Norsk Tipping sammen med 400 trivelige og kompetente medarbeidere innenfor et bredt spekter av fagområder

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Hamar
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
14.06.2020
Gå til søknadsskjema

Norsk Tippings digitale salgskanaler spiller en stadig viktigere rolle for selskapets kunder og forretning. Dette innebærer et høyt fokus på brukervennlige digitale løsninger for våre produkter og tjenester.

Vi ser etter inntil 2 dyktige UX/UI-designere til vårt UX-miljø, organisert i enheten Brukeropplevelse.

Rolle og ansvar:

Som UX/UI-designer i Norsk Tippings får du en unik mulighet til å jobbe i et miljø som satser på brukeropplevelse som strategisk virkemiddel for å dekke kundenes behov og forventninger. Ditt ansvar blir å forme gode brukeropplevelser og bidra til å tilby effektive og intuitive digitale løsninger. Du vil spille en viktig rolle i utformingen av våre digitale kundemøter.

?Arbeidet involverer kontinuerlig forbedring av eksisterende løsninger, i tillegg til utvikling av helt nye konsepter. Våre designere arbeider i alle faser i selskapets innovasjons- og utviklingsprosess og leverer konseptskisser, prototyper og ferdig design.

?Vi håper at du kontakter oss hvis mye av dette beskriver deg:

  • Du har høyere relevant utdanning eller erfaring fra UX/UI/interaksjonsdesign eller tjenestedesign
  • Du er drevet av å skape fantastiske brukeropplevelser og er nysgjerrig på ny teknologi
  • Du har gode designferdigheter og en intuitiv forståelse for interaksjonsdesign
  • Du leverer kreative konsepter, men er også løsningsorientert og ser helhetlige løsninger
  • Designarbeidet ditt er innsiktsbasert og du kjenner Google Analytics eller tilsvarende verktøy
  • Du ser på prototyping og brukertesting som en naturlig del av design- og utviklingsprosessen
  • Du har erfaring fra tverrfaglig arbeid i smidig utviklingsmiljø
  • ?Du er en lagspiller, og har samtidig integritet og står for det du tror på

Vi er en del av et tverrfaglig miljø med mange interessenter. Jobben stiller derfor krav til gode kommunikasjonsevner og sosiale ferdigheter.

Vi håper å høre fra deg! Send oss en søknad med CV. Vi ønsker også å se en presentasjon med to til tre relevante arbeidseksempler og et eller to eksempler som ikke nødvendigvis er relevante, men som du er virkelig stolt av.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med leder for Brukeropplevelse Roy Henning Nyvold på mobil 930 18 690 eller e-post roy-henning.nyvold@norsk-tipping.no, eller direktør for Innovasjon og Utvikling, Per Kristian Mengshoel på e-post per-kristian.mengshoel@norsk-tipping.no

Søknadsfrist: 14.6.2020

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen