Vi søker en erfaren ERP utvikler/arkitekt, med tung kompetanse på Microsoft Dynamics AX2012R3 og 365

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Nokas er en totalleverandør av sikkerhetsløsninger og kontanthåndtering til offentlige og private virksomheter. I 2020 endrer Nokas navn til Avarn Security og blir et av Nordens ledende sikkerhetsselskap. Les mer om Nokas på: https://www.nokas.no/

Hvorfor trenger vi deg? 
Nokas står overfor mange spennende utfordringer fremover etter oppkjøp av sikkerhetsselskap i Sverige. Med kontorer i Finland, Sverige og Norge så skal vi i gang med en konsolidering av hele ERP-området. 
Sverige kjører i dag på en gammel Dynamics NAV løsning og Finland på sin egen tilpasset AX2012R3. I det lengre perspektiv så ønsker vi selvfølgelig å oppgradere til 365, men vi trenger deg som kan bistå med hvordan og i hvilken rekkefølge vi skal gjøre hva for å få til denne konsolideringen. Dermed søker vi en erfaren ERP utvikler/arkitekt, med tung kompetanse på Microsoft Dynamics AX2012R3 og 365. Det er et pluss at du har vært med på oppkjøp og konsolideringer tidligere. 

Team:  
Rollen omfatter analyse, arkitektur, rådgivning, implementering og leverandøroppfølging, i tett samarbeid med intern IT, forretning og våre strategiske leverandører. Vi har p.t. tre øvrige ERP eksperter i Oslo / Stockholm, samt offshore utviklere og flere dyktige leverandører. Vi kan tilby et dyktig, men avslappet miljø med stor takhøyde hvor du får mye tillit og mulighet til å teste egne ideer. 


Ansvarsområder og arbeidsoppgaver

  •  Ansvar for ERP arkitektur sammen med øvrige interne ERP eksperter

  •  Rådgivning og analysearbeid i tett samarbeid med forretningen og IT avdelingen

  •  Deltakelse i prosjekter med fagansvar ERP. Det forventes at du kan lede delprosjekter relatert til ERP

  •  Kravanalyse, spesifikasjon, implementering og test, gjerne sammen med strategisk leverandør eller offshore utviklere

  •  Systemforvaltning som sikrer robusthet, skalering, sikkerhet, mv.

  • Forretningsstøtte der det krever teknisk dybdekompetanse


Kvalifikasjoner:

  •  Vi søker etter en person med relevant utdanning, gjerne på høyskole / universitetsnivå. Relevant erfaring kan kompensere for formell utdannelse

  • Dybdekompetanse på Microsoft Dynamics AX2012R3 og 365, minimum 5 års relevant erfaring fra arbeid med integrasjoner, tilpasninger, oppsett, etc. Det kreves god forståelse av forretningsprosessene i Dynamics


Egenskaper: 
Søkere må ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, være fleksibel, løsnings- og resultatorientert, serviceinnstilt, kunne arbeide selvstendig og prosjektrelatert, kunne dokumentere eget arbeid, samt være strukturert. Søkere bør ha evne til å sette seg raskt inn i nye oppgaver, ta initiativ og tilegne seg ny kunnskap. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk. Stor arbeidskapasitet er en forutsetning.


Ansettelse forutsetter godkjent vandel. Kredittvurdering vil bli foretatt. 
Cruit AS bistår Nokas i prosessen med å rekruttere en Senior ERP utvikler.
Dersom du ønsker mer informasjon er du velkommen til å kontakte våre rådgivere i Cruit:  
Selina Stenberg , 941 70 166 eller Henning Orre, 922 67 678

Arbeidssted: Alna, Oslo

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen