Senior frontend-utvikler som vil være med på å skape Norges beste nettaviser

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
01.09.2020
Gå til søknadsskjema

Hvem er vi på jakt etter?

Du er senior frontend-utvikler som brenner for gode brukeropplevelser, og er opptatt av kodekvalitet og arkitektur. Du behersker godt JavaScript, Node.js, React (eller lignende), HTML og CSS. Du skjønner når biblioteker er til hjelp og når de er til hinder for å lage en god løsning. Kjennskap til Java, Go, Ruby eller Python vil være et pluss. Like viktig er din evne til å spre innsikt og dele kompetanse. Dette skal bidra til at vi vokser som team.


Vi håper du også har disse egenskapene:

  • Du er opptatt av produktutvikling, og tenker alltid på brukerne våre
  • Du er selvgående, og trives med å samarbeide med både utviklere, designere og forretningssiden
  • Du er ikke redd for å ta del i større endringer og evner å se sammenhengen mellom kortsiktige tiltak og et større mål
  • Du har kompetanse innen utvikling av moderne webløsninger
  • Du er opptatt av å lage solide løsninger som er vedlikeholdbare og fleksible
  • Du er opptatt av å lære, har evne til å sette seg raskt inn i nye teknologier, og du liker å diskutere kode
  • Du har erfaring med automatisert testing

Du bør ha utdanning på bachelor- eller masternivå innen informatikk eller tilsvarende.


Om arbeidsgiveren

Amedias eldste avis er Drammens Tidende. Den har røtter tilbake til 1832. I dag er journalistikkens viktighet den samme, men alt annet har endret seg. De siste årene har mediebransjen opplevd de største teknologiske endringene noensinne.

Vi mener at det aldri har vært mer spennende å jobbe med digitale medier. Det er ikke mange år siden hele bransjen ble dømt nord og ned, og ingen ville betale for innhold. I dag er alt dette snudd på hodet, og vi har flere lesere – og flere abonnenter – nå enn på lenge. 

I dag er Amedia landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere gjennom 64 lokale avistitler og Nettavisens nasjonale posisjon. Amedia er en betydelig samfunnsaktør som gjennom sine virksomheter ivaretar pressens samfunnsrolle.

I Amedia Produktutvikling er vi 38 stykker, som jobber sammen med resten av konsernet i nye lokaler i Akersgata, rett over gata fra Stortinget T-banestasjon. Vi arrangerer jevnlig “Happy Fridays” og demo-sessions, for å løse problemer på nye måter. Dette resulterer gjerne i løsninger som kommer i produksjon. Det skal være kort vei fra en god idé til testing på ekte brukere, og vi jobber stadig med å få dette til å gå enda raskere.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen