Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

ECIT Trondheim søker erfaren regnskapsrådgiver med interesse for IT

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
02.08.2020
Gå til søknadsskjema

Er du regnskapsfører og synes det er spennende med rådgivning og IT? Ønsker du å utvikle din egen kompetanse i et moderne regnskapsbyrå?

Informasjon om stillingen

Vi i ECIT jobber aktivt med å finne gode løsninger som forenkler hverdagen til våre kunder. Våre kunder kan jobbe smartere der de er, skreddersy sin arbeidsflyt, og ta beslutninger fra hvor som helst, basert på data presentert i sanntid. Systemene våre er helt papirløse og brukervennlige.

ECIT er et kunnskapshus som leverer tjenester innen regnskap, lønn og rådgivning. Vi bruker moderne systemer som Power Office Go, 24 Seven Office, TripleTex og Visma. Hos oss finner du et godt fagmiljø med gode støttefunksjoner, engasjerte og inkluderende medarbeidere. Her vil du få et godt arbeidsmiljø, utviklingsmuligheter og varierte oppgaver.Vi tilbyr

 • 100 % fast stilling i et selskap i vekst
 • Arbeidsoppgaver tilpasset kompetanse, erfaring og ønske om utvikling
 • Muligheten til å jobbe i et svært kompetent team i et godt arbeidsmiljø
 • Et proaktivt miljø, preget av faglig engasjement
 • Fleksibel arbeidstid, gode betingelser og goder som dekt telefon
 • Flotte kontorer med gratis parkering

Arbeidsoppgaver

 • Ansvar for egen kundeportefølje
 • Forstå kundens forretning, kartlegge muligheter og bidra til utvikling hos deres kunder
 • Tilrettelegging, utarbeidelse og rapportering av regnskap
 • Fungere som en samtalepartner ift. økonomiske oppgaver hos kunden – gjerne som en økonomisk rådgiver
 • Utvikle din egen og dine kollegaers kompetanse
 • Levere våre løsninger for å effektivisere prosesser hos kunden og internt
 • Øvrige regnskapsrelaterte oppgaver

Vi søker deg som

Vi ser etter deg som er relasjonskapende og serviceorientert ovenfor kunder og kolleger. Du er engasjert og iherdig, og evner og legge ned ekstra tid og energi når det trengs. Vi ønsker å høre fra deg som trives i team og kan spille dine kolleger gode, men som samtidig evner å jobbe selvstendig.

Videre ser vi etter deg som

 • Har min. 3 års relevant erfaring med regnskap, inkludert årsavslutning og ligningsarbeid
 • Høyere utdanning innen økonomi, regnskap eller IT
 • Har god IT- og systemforståelse
 • Det vil være en fordel om du er autorisert, men det ikke et krav
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk

Høres dette ut som noe for deg? Send inn søknad og CV innen fristen 02. august. Vi vil ta ned annonsen så snart vi har funnet riktig kandidat. Vent derfor ikke med å søke, da annonsen kan bli tatt ned før fristen.

Informasjon om bedriften

Sector Økonomi og Rådgivning og DigiTALL Midt-Norge AS er nå ECIT Trondheim. Med lokal tilknytning og kompetanse innen mange bransjer, gir vi deg den økonomiske oversikten du trenger, og hjelper deg å lykkes.

ECIT Trondheim AS er en del av ECIT – Economics & IT, som er et av Nordens største teknologi- og økonomihus med 1 300 ansatte og 1,6 milliarder i omsetning. Vi har samlet alt kunden trenger innen økonomi og IT på ett sted, og jobber hver dag for å gjøre det enklere for våre kunder å drive selskap. ECIT er fortsatt et ungt selskap med store vekstambisjoner, og som medarbeider hos oss får du være med på den spennende reisen. Entreprenørskap er viktig for oss, og du møter en partner uansett hvilket kontor du besøker. Vi mener den lokale kunnskapen, engasjementet og tilstedeværelsen er viktig for å skape et engasjerende arbeidsmiljø, og for at kundene våre skal lykkes. Vi har stort fokus på utvikling av medarbeidere, og det finnes gode muligheter for å realisere dine karrieremål.

Les mer her

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen