Har du erfaring med C# og ønsker å jobbe som .Net-utvikler i et miljø med sterkt fokus på faglig og personlig utvikling?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

I samarbeid med Triona søker vi nå en .Net-utvikler til deres avdeling i Trondheim! Vil du bli en del av et spennende fagmiljø med fokus på smidig utvikling, samtidig som du liker å bli utfordret faglig? Da er muligheten her!

Informasjon om stillingen

Triona er et IT-selskap som kombinerer stor virksomhetskunnskap innen transportinfrastruktur, trafikk, transport, skogsindustri og energi-/kjøretøyindustri med spisskompetanse innen systemutvikling og systemforvaltning. Det er i disse områdene vi skaper effektive løsninger som hjelper kundene til å nå sine mål, som er det vår visjon og forretningsidé baserer seg på.

Trionas langsiktige mål er å være en ledende og pålitelig leverandør av innovative IT-løsninger innen logistikk og infrastrukturrelatert virksomhet. Det innebærer at vi primært henvender oss til organisasjoner innen et begrenset antall bransjer.

Vi tilbyr

 • Du får delta i spennende prosjekter i et firma med flat lederstruktur og stor mulighet til å påvirke selskapet
 • Du blir en del av et større konsern med kontorer både i Norge, Sverige og Finland, og har mange kolleger å spille på
 • Du blir en del av et firma med fokus på personlig utviklingsplaner med gode muligheter for ulike kurs og sertifiseringer samt sosiale samlinger og reiser
 • Du blir en del av et aktivt miljø med felles aktiviteter en gang i uken, lukrativ kantineordning og gratis parkering
 • Fri mobilbruk og dataabonnement, abonnement på tidsskrift, bonusordninger basert på personlige resultater, samt gode forsikrings- og pensjonsordninger

Arbeidsoppgaver

 • Du vil jobbe med spennende prosjekter herunder produktutvikling, prosjekter hos kunde, databaser, tjenesteløsninger og applikasjonsløsninger
 • Du vil jobbe med alt fra mobile løsninger til tunge serverapplikasjoner
 • Du vil jobbe i organiserte team med hyppige statusmøter, hvor det er kort vei til å spørre om hjelp

Vi søker deg som

 • Har høyere relevant utdanning på bachelor- eller masternivå
 • Har gode kunnskaper innenfor .Net og C#
 • Behersker både norsk og engelsk på et erfarent nivå
 • Det er en fordel med kjennskap til moderne testrammeverk og til smidig utviklingsmetodikk
 • Det er en fordel om du har erfaring med noen av følgende teknologier: SQL, HTML5, CSS, JavaScript og Azure
 • Vi krever ikke at du er ferdig utlært eller at du kan alle teknologiene, men det er en stor fordel om du har kjennskap til noen av disse.

Personlige egenskaper

Du er rask til å godta nye oppgaver og tilpasser deg i nye forhold, samtidig som du raskt kan skifte fokus og prioritere mellom oppgaver. Du er komfortabel i sosiale situasjoner og kan med liten innsats opprette nye kontakter og bygge relasjoner. Du oppsøker ny kunnskap og ønsker å utvikle deg, samtidig som du stiller spørsmål og gjør en innsats for å bli bedre på ditt fagområde.

Rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work, og stillingen som tilbys er fast hos Triona. Har du spørsmål eller ønsker å ta en prat vedrørende stillingen, kontakt med oss på trondheim@academicwork.no.

Vi vil ta ned annonsen så snart vi har funnet riktig kandidat. Vent derfor ikke med å sende inn søknad, CV, vitnemål og gjerne github/eksempelarbeid.

Informasjon om bedriften

Triona er et IT-selskap som kombinerer stor virksomhetskunnskap innen transportinfrastruktur, trafikk, transport, skogsindustri og energi-/kjøretøyindustri med spisskompetanse innen systemutvikling og systemforvaltning. Det er i disse områdene vi skaper effektive løsninger som hjelper kundene til å nå sine mål, som er det vår visjon og forretningsidé baserer seg på.

Trionas langsiktige mål er å være en ledende og pålitelig leverandør av innovative IT-løsninger innen logistikk og infrastrukturrelatert virksomhet. Det innebærer at vi primært henvender oss til organisasjoner innen et begrenset antall bransjer.

Trionas selskapskultur er basert på et helhetssyn med mennesket i sentrum. Vi prioriterer våre oppdrag, kunder og ansatte og vårt mål er å skape langsiktige verdier og forbindelser. Vi skal være kjent som et selskap som er god på samarbeid med våre kunder og partnere, og med medarbeidere som arbeider på en engasjert og åpen måte ut ifra et helhetssyn. Trionas rolle i samfunnet er å skape effektiv, miljøvennlig og sikker flyt av data, varer og mennesker Vi er overbevist om at ansvar for og bevissthet rundt miljøspørsmål er en hjørnestein i en langsiktig vellykket virksomhet. For oss er hensyn til miljø og omgivelser en selvfølge og en viktig del av vår bedriftskultur. Les mer om Triona her

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen