Salgs- og markedsansvarlig søkes til Kunnskap.no

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du utdannet lærer og vil du være med på utviklingen av å digitalisere den norske skolen? Har du en sterk interesse for salg og markedsføring? Da bør du lese videre!

Informasjon om stillingen

Kunnskap.no utvikler og tilbyr digitale læremidler i fagene matematikk, naturfag, norsk og engelsk og norsk for språklige minoriteter. Læremidlene brukes i grunnskolen, i videregående skole og voksenopplæringssentre. Læremidlene lagrer elevenes svar og gir lærere og elever gode analyser av elevenes kunnskaper. Læremidlene bruker portalen min.kunnskap – en portal som åpner for tverrfaglighet, individuell tilrettelegging, samarbeid og også konkurranser.

I stillingen som Salgs- og markedsansvarlig vil du ta del i et miljø bestående av 8 heltidsansatte og 3-4 studenter. Du vil selv ha ansvaret for markedsføringen av læremidlene og for salg mot skoler og kommuner.

Det satses nå og over en 4 års periode fra myndighetenes side på å digitalisere skolen gjennom å gi tilgang til gode digitale læremidler gjennom den såkalte «Den digitale skolesekken». Du vil derfor bli en sterk bidragsyter for å sikre at Kunnskap.no blir en god partner på dette feltet og ha fokus på salg knyttet til dette.

Hva tilbyr Kunnskap.no sine ansatte?

 • Et sterkt faglig miljø, med stort fokus på kompetanseheving
 • Korte beslutningsprosesser og stor påvirkningskraft
 • Konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger
 • PC, mobilutgifter og internett dekket
 • Bedriftshelsetjeneste
 • Sentral beliggenhet i nyoppussede lokaler i Forskningsparkens avdeling i Sogn Arena i Oslo

Arbeidsoppgaver

 • Produsere og legge ut presentasjoner og visninger av produktene på aktuelle nettsider
 • Utvikling og oppfølging av anbud mot kommuner
 • Arbeide aktivt med leads, og utføre salgsrelaterte arbeidsoppgaver

Vi søker deg som

 • Er utdannet lærer og har nylig hatt noen form for undervisning
 • Har kjennskap til eller interesse for digital markedsføring
 • Kan vise til noe arbeid i form av salg eller markedsføring
 • Har en teknisk interesse og forståelse

Vi ser etter deg som er omgjengelig og ønsker å bidra til et godt miljø. I denne stillingen fokuserer vi på egenskapene løsningorientert, gode kommunikasjonsevner, initativrik og selvstendig.

Annen informasjon

 • Oppstart: Tiltenkt oppstart 1.september/etter avtale
 • Stillingsomfang: fast 100%
 • Plassering: Oslo

Du må legge ved karakterutskrift/vitnemål og attester i søknaden for å bli vurdert.

Denne rekrutteringen gjøres av Academic Work på vegne av Kunnskap.no. Du vil bli fast ansatt i Kunnskap.no. Alle spørsmål kan sendes til rekrutteringsansvarlig i Academic Work.

Informasjon om bedriften

Kunnskap.no utvikler og markedsfører digitale læremidler. Læremidlene tar være på elevenes svar og gir både lærer og elev en godt grunnlag for vurdering. Læremidlene åpner for at elevene kan utforske og fordype seg i lærestoffet på egen hånd eller i samarbeid med andre. Læremidlene bruker portalen min.kunnskap – en portal som åpner for tverrfaglighet, individuell tilrettelegging, samarbeid og konkurranser.

Vår visjon er at læringen skal være utfordrende, aktivt engasjerende og omfatte alle elever uansett bakgrunn og evner.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen