Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Har du erfaring innen b2b og har interesse for kunderelasjoner og teknologi?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

GlobalConnect søker ny Account Manager. Hvis du er på utikk etter store utviklingsmuligheter og et sted du kan bygge karriere bør du lese videre. Selskapet er et av Nord-Europas ledende teknologi- og telekommunikasjonsselskap og har ambisjoner om å vokse ytterligere.

Informasjon om stillingen

Som Account Manager er din oppgave å selge inn løsninger på bedriftsmarkedet. Salgsavdelingen består av to team, som skal bestå av ca 7-8 Account Managere. GlobalConnect er opptatt av å skape en vinnerkultur, samtidig som man er et team som hjelper og støtter hverandre i arbeidshverdagen. I tillegg til to teamledere har avdelingen en Salgscoach som vil coache deg og følge utviklingen din.

Arbeidsoppgaver

 • Attrahere og selge fiberløsninger til bedrifter
 • Ringe ut ifra tildelte kundelister, samt muligheten til å velge ut egne potensielle kunder
 • Mulighet til å dra ut i kundemøter

Du blir tilbudt

 • Fint og moderne arbeidslokale
 • Godt og sosialt miljø der man blant annet har en felles treningstime på treningssenter i bygget
 • God grunnlønn med gode provisjonsordninger på toppen
 • Grundig opplæring med Coach
 • En treårig karriereplan der du får utviklet deg i rollen som Account Manager, samtidig som man har gode karrieremuligheter både i og utenfor selskapet
 • Mulighet til å ta videreutdannelse deltid på BI i regi av GlobalConnect

Vi søker deg som

 • Har god erfaring med salg mot bedriftsmarkedet (b2b)
 • Gjerne har jobbet med salg innen fibernett, IT eller telefoni
 • Som person er du selvgående, utholdende og resultatorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: snarest
 • Arbeidsomfang: heltid, kl 08-16
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. GlobalConnect har bedt om at alle spørsmål vedrørende stillingen blir håndtert av Academic Work.
 • Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer

Informasjon om bedriften

GlobalConnect/IP-Only er et ledende teknologi- og telekommunikasjonsselskap i Nord-Europa. Konsernet leverer helhetlige løsninger fra jord til sky basert på egen infrastruktur, som består av 58.000 km fibernettverk og datasenter på 27.000 kvadratmeter i Danmark, Norge, Sverige og det nordlige Tyskland. GlobalConnect/IP-Only har 27.000 bedriftskunder i konsernet og 283.000 privatkunder i Sverige og Norge.

GlobalConnect/IP-Only har omkring 1.600 ansatte og en samlet omsetning på over EUR 500 millioner i 2019.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen