Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Maldesigner søkes til Vitec Megler!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du interesse for det visuelle, samtidig som du trives med å jobbe nøyaktig og selvstendig? Har du i tillegg en forståelse for koding og ønsker å levere et produkt som effektiviserer eiendomsmeglernes hverdag? Da kan dette være rollen for deg!

Informasjon om stillingen

Vitec Meglers produkt Next Publish har behov for en ny malutvikler. Next Publish produserer markedsmateirell for meglerkjedene. Det kan være alt fra salgsoppgaver, plakater, DMer, annonser og annet innsalgsmateriale. Malene er koblet opp mot kjernesystemet Next og man fletter inn tekst, bilder og dokumenter direkte i editoren.

I stillingen som Malutvikler vil ta del i produskjonsavdelingen som er på totalt 5 stk. En av hovedoppgavne til produksjonsavdelingen er å styre hva som blant annet skal prioriteres ved neste release. Du vil derfor tiltre en avdeling som har en avgjørende rolle i selskapet. Som malutvikler vil du være med på å utvikle og tilpasse malene til hver enkelt kunde. Selve stillingen byr ikke på de store kreative utfordringene, så du bør være en som trives med å sette sammen et design som allerede er bestemt. Utfordringene som følger med i stillingen passer godt for en nyutdannet, samtidig som du vil få gode muligheter til å utvikle deg internt.

Arbeidsoppgaver

 • Utarbeidelse av maler: Malene må settes opp i indesign og deretter sys sammen via en maladministrasjons side. Som regel mottar man ferdig design fra kunden.
 • Bidra med kundebehandling: Det er et ønske at malutvikler kan ha kontakt med kunden og kunne bistå med 2. linjesupport ved behov.

Vi søker deg som

 • Nylig har fullført høyere utdannelse innen Grafisk Design e.l med fokus på programmering
 • Med fordel har jobbet med produksjon av grafisk materiell
 • Er god i Adobe-pakken, da spesielt i Indesign. Har du basis kunnnskap om programmering er dette en fordel
 • Har forståelse for XML og kan arbeide i xslt
 • Har gode kommunikasjonsegenskaper på norsk, både muntlig og skriftlig

Stillingen som malutvikler passer deg som anser deg selv som selvgåendenøyaktig og strukturert. Det er også viktig at du er effektiv da du kommer til å produsere store mengder materiell med klare frister, og at du evner å jobbe med flere bestillinger samtidig. Utover dette er det viktig at du trives med rutinepregede oppgaver, og at du ønsker å ta del i et faglig sterkt miljø på en positiv måte.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Plassering: Posthuset, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Vitec Megler har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer

Informasjon om bedriften

Vitec Megler AS er den del av det børsnoterte, svenske selskapet Vitec Software Group AB. Vi er en betydelig aktør innen saksbehandlingssystem til eiendomsmeglere. Vi har gjennom høy kompetanse på programvareutvikling og godt samarbeid med landets ledende eiendomsmeglere utviklet bransjespesifikke kunde- og salgsstøttesystem for bolig- og næringsmeglere. Løsningene forenkler og effektiviserer hverdagen for eiendomsmeglere over hele landet.

Vi er i dag 40 ansatte, med kontor sentralt plassert i Posthuset ved Oslo Sentralstasjon. Sammen med vår svenske søsterorganisasjon er vi ca 80 medarbeidere som jobber med programvareutvikling og leveranser for eiendomsmegling. Vitec har om lag 100 ansatte i Norge, og Vitec Software Group har mer enn 500 ansatte totalt.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen