Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vi søker ny Teamleder til Talkmore!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring med utgående salg og ønsker å jobbe internt hos Talkmore? Ser du dette i tillegg som en mulighet for å komme inn i et stabilt selskap med gode utviklingsmuligheter, hvor du får være med å bygge det som skal være Talkmore sitt nye kveldsteam? Da kan dette være rett mulighet for deg!

Informasjon om stillingen

I rollen som teamleder vil du arbeide i et tempofylt miljø med engasjerte og dyktige kollegaer som hele tiden ønsker å utvikle seg. Derfor ser vi etter deg som brenner for salg og som gjerne tenker kreativt for å finne den beste løsningen for kunden. Målsetting er en sentral del av rollen, og du vet hva som skal til for å nå de beste resultatene. Da nåværende Teamleder har fått en ny spennende mulighet internt er vi nå på utkikk etter deg som brenner for salg og ledelse.

Som leder for Intern TM i Talkmore har du ansvar for salgsresultater samt oppfølging, utvikling og motivering av medarbeiderne i teamet. Du har ledererfaring fra salg og vil utvikle deg videre i et av Norges største selskaper. Rollen rapporterer til Salgssjef for Telemarketing i Talkmore.

Talkmore holder til i freshe lokaler på Helsfyr, og her vil du ta del i et inkluderende, sosialt og trivelig arbeidsmiljø. Sammen med de andre ansatte i avdelingen er din oppgave å coache teamet ditt til å yte salg og kundeservice av topp kvalitet i samtale med kunde. Du vil bli tilbudt fast timelønn med individuell bonus, basert på dine og teamets prestasjoner.

Arbeidsoppgaver

 • Ansvar for at selgerne trives og lykkes i Talkmore – bygge salgskultur og riktige vaner i teamet
 • Bidra til videreutvikling av telemarketing i henhold til Talkmore sin overordnede strategi
 • Opplæring, motivering, coaching og utvikling av selgere, herunder gjennomføring av resultatsamtaler og feedback
 • Budsjett ansvar for eget og team
 • Sikre oppfølgning av KPI:er og leveranse på avdelingen
 • Sikre oppdatert vaktliste og staffing som hensyntar listesituasjonen
 • Gjennomføre daglig oppstart og sette mål for dagen
 • Skjemalegging av timer og optimalisere av tidsbruk på deltidsteamet
 • Halvårlig evaluering av selgere basert på kompetansemodell og individuell utviklingsplan
 • Sette operativ standard for selgerne ved å gjennomføre egne salg (minimum 25% av tiden)

Vi søker deg som

 • Har erfaring med utgående telefonsalg mot privatmarkedet
 • Har minimum 1 års erfaring som leder i en lignende stilling
 • Har erfaring med analyse, prognoser og rapportering
 • Grunnleggende excel- og powerpointkunnskaper
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsegenskaper


Som person har du gode lederegenskaper i kombinasjon med god samarbeidsevne og kommunikasjonsevner. Du evner å gi det lille ekstra og motivere kollegaene dine til å nå bedre salgsresultater. Som Teamleder tar du også eierskap til dine oppgaver og jobber strukturert mot målet, samtidig som du har en ydmyk fremtoning. For å lykkes i rollen er det viktig at du identifiserer deg med følgende egenskaper:

 • Resultatorientert
 • Samarbeidsvillig
 • Gode kommunikasjonsegenskaper

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: 100%, 13.00 – 21.00
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Talkmore har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Vi tar ikke imot CV per mail og ønsker at du søker via vår portal. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Talkmore er en av de største aktørene innenfor mobiltelefoni i Norge. I mai 2004 lanserte Talkmore Norges første rendyrkete internettbaserte mobilabonnement. Deres målsetning er, og har alltid vært, å tilby de beste internettbaserte mobilabonnementene, samt å være en pådriver for å få ned prisene på mobilbruk i Norge. I 2007 ble Talkmore kjøpt opp og har siden oppkjøpet fortsatt å være tilpasningsdyktige i markedet ved å være en av de første til å introdusere Fastpris- abonnement og tjenester.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen