Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Tester søkes til Melin Medical med unikt godt fagmiljø

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe med automatiserte tester på produkter som skaper mer effektiv pasienthåndtering?

Informasjon om stillingen

Vi i Melin Medical bidrar til at helsepersonell kan bruke tiden sin på fag og ikke administrasjon. Vi leverer fullautomatiserte administrasjons- og betalingsløsninger for legekontorer, kiropraktorklinikker, fysioterapeuter, tannlegekontorer, sykehus og andre aktører i helsesektoren. Vi leverer software og hardware som gir våre kunder muligheten til å benytte tiden sin på det de faktisk skal gjøre.

Vi driver en forretningskritisk operasjon med høye krav til oppetid og feilfri flyt. Alt av terminaler og softwareløsninger skal til enhver tid fungere. Du vil få jobbe med en engasjert gjeng som elsker å skape noe sammen. Hos oss skal du teste løsninger på Microsoft .NET og Azure-plattformen. Du skal holde i hele prosessen ved automatisert testing og ha hovedansvar for automatiske tester og utarbeidelse av disse. Vi jobber med to ukers sykluser hvor hele teamet jobber sammen, og vi dekker hele produktporteføljen. Vi skal sammen kvalitetssjekke produkter, analysere og rette opp i feil. Du kan få lov til å være med på reisen ved å bruke teknologi som gjøre folks hverdag enklere.

Er du den nye testeren hos Melin Medical? Søk i dag!

Dette er en rekruttering som gjennomføres av Academic Work. Det vil si at du kommer til å bli fast ansatt hos Melin Medical, men alle henvendelser knyttet til stillingen og prosessen skal rettes til rekrutteringsansvarlig Astrid Sørli.

Arbeidsoppgaver

Vi satser nå enda mer på kontoret vårt i Oslo og henter inn flere som kan bidra til å løfte våre produkter og prosesser enda noen hakk. Du vil jobbe for eksempelvis med testing av produktene på ulike terminaler på ulike enheter og plattformer. Automatiserte tester skal implementeres, overvåkes og vedlikeholdes, og avvik skal følges opp og rapporteres. Du inngår i et testteam på fem personer og jobber tett med utviklingsteamet.

Vi søker deg som

 • Høyere utdannelse fortrinnsvis innenfor IT
 • Brenner for å fjerne unødvendig tidsbruk og sikre kvalitet
 • Erfaring med å implementere automatiske tester ved hjelp av et test rammeverk
 • Erfaring med test i smidige prosjekter
 • Liker teamarbeid og kommuniserer godt
 • Er stolt av å levere kvalitet
 • Trives med å ha engelsk som arbeidsspråk

Det er fint om du har kunnskap om

 • C# .NET eller andre objektorienterte programmeringsspråk
 • Git
 • ISTQB, ISTQ Foundation eller tilsvarende
 • Azure-plattformen
 • Rammeverkene Selenium og SpecFlow
 • Visual Studio

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsmengde: Fulltid
 • Sted: Hovfaret 17B, Skøyen, 0275 Oslo
 • Vikariat på 1 1/2 år med stor mulighet for forlengelse
 • Vi selekterer fortløpende og annonsen kan derfor legges ned før rekrutteringsprosessen er over hvis vi har begynt på selekteringen eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

I 2009 fikk lege Jesper Melin en idé om hvordan han kunne redusere sin egen arbeidsbelastning og få mer tid til pasientene sine. I dag nyter mer enn 75 % av Norges allmennleger og legevakter en enklere arbeidsdag takket være Melin Medicals selvbetjeningsløsninger for pasientadministrasjon og betaling.

Hvert år frigjør våre løsninger mer enn 1 500 årsverk i helsesektoren – verdifull tid som kan benyttes på behandling av pasienter. Vi har bygget et team av dyktige mennesker som er i stand til å utvikle innovative ideer til lønnsomme og skalerbare løsninger. Med prisvinnende universell utforming og brukeropplevelse, frigjør vi helsepersonell fra oppgaver de aldri var ment å skulle utføre, slik at de kan behandle flere pasienter og tilby bedre behandling.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen