Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du være med på å utvikle helsetjenesten i Midt-Norge?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
28.09.2020
Gå til søknadsskjema

Hemit søker nå etter to løsningsarkitekter

Vi har to avdelinger som søker etter noen til å innta rollen som Løsningsarkitekt – både avdeling Systemutvikling og avdeling Prosjekt og digitalisering, seksjon Integrasjon. Derfor søker vi etter deg som har opparbeidet deg god kompetanse som systemutvikler eller integrasjonsutvikler, og gjerne som løsningsarkitekt.

Med rollen som Løsningsarkitekt skal du veilede og bidra til å holde faglig høy standard på teknologivalg og utvikling i Hemit. Derfor må du ha interesse for og evne til å holde deg oppdatert på gjeldende standarder, metodikk og teknologi, og støtte avdelingen i kompetansegivende arbeid.

Begge avdelingene benytter Microsoftløsninger som standard. 

Kvalifikasjoner

  • Du har utdannelse innen IKT-fag, på høyskole-/universitetsnivå
  • 3-8 års erfaring med system- eller integrasjonsutviklingsfaget


Personlige egenskaper
Vi ser etter en ambisiøs løsningsarkitekt som er klar for nye utfordringer og ønsker å ta del i den teknologiske utviklingen i Hemit. Du er nysgjerrig på ny teknologi og evner å kommunisere godt om fagfeltet, samt forstår samspillet mellom teknologi, mennesker og samfunn. Du bør ha gode mellommenneskelige ferdigheter, så vel som samarbeids- og kommunikasjonsevner.

Vi tilbyr
Som ansatt i Hemit får du muligheten til å jobbe med IKT for liv og helse i et av Midt-Norges største IKT-miljøer. Vi har over 350 ansatte med sterk tverrfaglig kompetanse, fordelt på 8 steder i regionen – fra Namsos i nord til Volda i sør. Arbeidsmiljøet preges av høy arbeidsglede og godt samarbeidsklima, med medarbeidere som er opptatt av å støtte hverandre.

Helsetjenesten står foran store endringer de neste årene, og IKT og teknologi er en naturlig del av denne utviklingen fremover. Det betyr at vi trenger folk med oss på laget som tenker nytt og som tør å utfordre. Ansatte som er opptatte av innovasjon og utvikling, og som vil bistå oss på veien til å bli enda mer innovative.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen eller prosessen, er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Jonas Rambæk på tlf: 932 42 133/e-post: jonas.rambaek@capus.no eller prosjektkoordinator Kamilla Skaret Gustu på tlf: 976 81 690/e-post: kamilla.gustu@capus.no.

Om arbeidsgiveren

Helse Midt-Norge IT (Hemit) leverer fremtidsrettede teknologiske løsninger og tjenester til sykehusene i Midt-Norge. Hemit har ansvar for sentral drift og forvaltning av felles IKT-systemer for alle sykehusene i helseregionen. Det betyr at vi betjener 22 000 av Norges viktigste IKT-brukere 24 timer i døgnet, 7 dager i uka. For at helsepersonell skal kunne fokusere på pasientbehandling, er en av hovedoppgavene til Hemit å sørge for at sykehusene i Midt-Norge har de beste IKT-verktøyene.

Vi skal understøtte helseforetakenes behov for IKT-tjenester BÅDE når det gjelder løpende drift og forvaltning, OG innovasjon og utvikling. Vi skal bidra til bedre pasientbehandling, bedre pasientopplevelse og en bedre og mer effektiv arbeidshverdag for de ansatte ved sykehusene. Hemit leverer IKT for liv og helse.

To av våre strategiske mål er at vi skal være en aktiv samarbeidspartner for digitalisering i helsetjenesten, samt være utviklingsorienterte, åpne og endringsvillige. Teknologi er en viktig drivkraft i utvikling av pasientens helsetjeneste. Hemit skal bidra med teknologikompetanse innen områder som standardisering, beslutningsstøtte, stordata, kunstig intelligens og robotisering. Helsetjenesten står foran store og komplekse endringer. Hemit er opptatt av at vår kompetanseutvikling skal være fremtidsrettet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen