Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

IT-/Driftskonsulent til stort utrullingsprosjekt

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

På vegne av vår kunde søker vi IT-/Driftskonsulent til større prosjekt for utrulling og implementering av plattform. Kjenner du til Windows Registry, og vil ta stort ansvar for utrulling av hybrid plattform bestående av diverse system og applkasjoner? Vi tar prat med både selvstendig konsulenter og kandidater som har mulighet til å starte i slutten av september.

Informasjon om stillingen

Bedriften som har behov for dette bistand på dette prosjektet har opprettet en hybrid plattform som alle ansatte skal benytte. Arbeidet går ut på å legge om data i de gamle plattformene over på den nye. Omfanget er stort grunnet antall ansatte og brukere.

Bedriften dette gjelder har valgt å benytte AppsAnywhere Software2 til å forvalte og tilgjengeligjøre applikasjoner og fagsystem for brukerne, hvor den underliggende teknologien blant annet er CloudPaging. Cloudpaging er en virtualiseringsteknologi som konkurrerer med App-V og SoftGrid. Enkelte applikasjoner vil distribueres via Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM).

Vi søker deg som

Må ha erfaring med Windows Registry:

 • Vite hvor i registeret servicer ligger
 • Hvor man finner forskjellige oppstartselementer
 • Hvor man finner policyer
 • Forskjellen mellom bruker og maskin
 • Wow6432-pitfalls
 • Hvordan få til en standard filtyperegistrering

MSI erfaring:

 • Vite hva en Transform-fil er
 • Erfaring med Orca

Erfaring med ompakking av programvare er en fordel:

 • Vite mulige løsninger å finne switcher
 • Erfaring med å pakke opp exe. filer

Programmering/scripting-erfaring er en fordel:

 • Powershell
 • Visual C++ / .NET

Annet

 • Du vil bli fast ansatt i Academic Work, og jobbe hos vår kunde på oppdragsavtale ut året, med mulighet for forlengelse.
 • Oppstart, senest innen utgangen av september 2020.
 • Oppdragsgiver har prosjektmedarbeidere på 3 lokasjoner: I Drammen, Oslo og Sarpsborg.
 • Tilbyder kan bestemme hovedlokasjon av disse tre stedene selv. Må beregne noe tid på de andre lokasjonene også.
 • Følger myndighetenes krav om hjemmekontor under pandemi.

Informasjon om bedriften

Vår kunde er et frittstående konsulentselskap som tilbyr kompetanse innen informasjon, arkitektur og ledelse til større private og offentlige aktører.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen