Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

SoMe ansvarlig søkes til Norges ledende eiendomsutvikler

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du masterstudent i markedsføringsfaget? Har du teknisk kompetanse? Vil du ha ansvar for å drifte og optimere digitale kampanjer for selskapet i Norge? Da kan dette være din mulighet!

Informasjon om stillingen

Fra før er de kjent som Veidekke Eiendom, men nå er de klare til å stå på egne bein. Veidekke Eiendom blir nå Nordr . De har fått nye eiere som både har visjoner og ressurser til ytterligere satsing både i Norge og i Skandinavia. Fokuset er bærekraftig bydelsutvikling med en klar målsetting om å være den ledende nabolagsbyggeren. Nordr har 60 ansatte i Norge og omsatte for 2 milliarder i 2019.

I denne stillingen vil du bli en del av et salgs- og markedsteam på 13 stykker som sammen jobber for å styrke markedsposisjonen til selskapet. Du vil få ansvar for alle sosiale flater for Nordr i Norge og de ønsker at du selvstendig og i team driver prosjekter fremover.

Arbeidsoppgaver

 • Planlegge, sette opp, drifte og kontinuerlig optimere digitale kampanjer på sosiale medier
 • Kommunikasjon gjennom strategisk bruk av kanaler, identifisering av målgrupper, sporing/måling og innhold
 • Utforming av innhold til alle digitale flater, både tekst og bilder/video
 • Jobbe tett med salg- og markedsteamet for utforming av nytt innhold og annonser

Vi søker deg som

 • Går master innen digital markedsføring, strategisk kommunikasjon, grafisk designer eller lignende
 • Har god kompetanse på digitale løsninger og sosiale medier med kampanjer og optimalisering, og analysering av data
 • Har god kjennskap til digital annonsering (prospecting og retargeting) på sosiale medier
 • Har god kjennskap til Adobe Photoshop, Illustrator og gjerne After Effects (eller annet program til bevegende bilder/video)
 • Har jobbet med Google Ads, Google Analytics
 • Har god kjennskap til inbound marketing, A/B-testing og lead nurturing
 • Har meget god skriftlig fremstillingsevne på norsk

I selekteringen vil vi ha fokus på egenskapene: initiativrik, selvstendig og strukturert.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: 50% stilling, 6 måneder bemanning med mulighet for forlengelse
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Nordr har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Ønsker du deg en fremtid i en kompetent, solid og foroverlent organisasjon med sterke vekstambisjoner og solide eiere? Vi har løpende selektering så søk i dag!

Informasjon om bedriften

Nordr Eiendom har totalt 18.800 leiligheter under utvikling i Norge og Sverige. I alt jobber det 180 ansatte i selskapet i Norge og Sverige. Eiere av Nordr Eiendom er et konsortium bestående av Fredensborg AS, Fredensborg Bolig AS, Norwegian Property ASA og Union Real Estate Fund III Holding AS. Selskapet har kontor i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger i Norge og i Stockholm, Gøteborg og Malmø i Sverige. Baard Schumann er konsernsjef i det nye selskapet. Les mer her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen