Regnskap Norge søker Tech – Lead

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
OSlo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Regnskap Norge er profesjons- og bransjeforeningen for autoriserte regnskapsførere i Norge, og jobber for at regnskapsføreren blir sett på som hele Norges økonomisjef i bedriftenes økonomiske hverdag. Vi skal gjennom vårt arbeid se fremover i tid, vurdere konsekvenser av teknologier og innovasjoner, teste ut konsepter, for så å dele erfaringene fra det vi ser med medlemsbedriftene og andre interessenter. De teknologiske områdene vi har spesielt søkelys på er; kunstig intelligens, blockchain, kryptovaluta, elektronisk fakturering, standardisering av dataformater, plattformisering, IT-sikkerhet og beredskap, betalingsdirektivet, effektive integrasjoner, offentlig digital infrastruktur og teknologiske aspekter ved personopplysningsloven. Regnskap Norge deltar også aktivt i regelverksutforming med våre teknologiske perspektiver. Vi jobber tett på systemleverandører til bransjen gjennom Regnskap Norge IT-forum, og vi jobber aktivt med å forsterke brukerperspektivet i systemutviklingen.

Regnskap Norge søker nå en Tech – Lead 
 
Vi søker etter deg som har opparbeidet deg god erfaring som utvikler, gjerne Full-Stack. Vi jobber i et rent Microsoft miljø og har en «alt i skyen» policy. 
 
Som tech-lead vil du jobbe tett med våre underleverandører, for tiden Creuna, Skill, Oseberg Solutions, Intility og Decisive og deres teknologieksperter. 
 
Typiske oppgaver du som Tech-Lead vil ha er: 

  • Planlegging og operasjonalisering av roadmaps 
  • Estimering og budsjettering 
  • Prosjektledelse 
  • Releaseansvarlig
  • Mindre utviklingsoppgaver Front-End og Back-End 
  • Videreutvikle DevOps tankegangen i Regnskap Norge 
  • Delta i planlegging av system- og integrasjonsarkitektur

 
Kvalifikasjoner 

  • Du har relevant utdannelse?på?høyskole-/universitetsnivå? 
  • Noen års erfaring som utvikler

 
Personlige egenskaper 
 
Vi ser etter en ambisiøs Tech-Lead som er klar for nye utfordringer og ønsker å ta del i den teknologiske utviklingen i Regnskap Norge. Du er nysgjerrig på ny teknologi og evner å kommunisere godt om fagfeltet. Samt forstår samspillet mellom teknologi, mennesker og samfunn. Du bør ha gode mellommenneskelige ferdigheter, så vel som samarbeids- og kommunikasjonsevner. 
 

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Jonas Rambæk på tlf: 932 42 133/e-post jonas.rambaek@capus.no eller prosjektkoordinator Kamilla Skaret Gustu på tlf: 976 81 690/e-post: kamilla.gustu@capus.no  

Om arbeidsgiveren

Teknologi og innovasjon er to sterke drivere for utviklingen i regnskapsbransjen. Innen disse områdene jobber Regnskap Norge for medlemmene i to dimensjoner; hva teknologi og innovasjon betyr for medlemsbedriftene og bransjen, og hvordan vi bruker teknologi og innovasjon for å utvikle foreningen til det beste for medlemmene.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen