Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Javautvikler hos Proline AS

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
22.09.2020
Gå til søknadsskjema
Er du en Javautvikler som nylig har vært på skolebenken, eller har du litt erfaring? Vil du jobbe i en bedrift som utvikler sine egne systemer og hvor du ikke faller bort i mengden? Da vil vi høre fra deg!

Informasjon om stillingen

Proline AS vokser i Norge har derfor behov for en ny Javautvikler som skal bidra med utvikling av deres løsninger fremover. Du vil sitte på et kontor med 10 andre hvor dere alle har ulike arbeidsoppgaver og hvor det er både spisset og bred kompetanse. Her vil du oppleve at du kan få en reell påvirkning på en bedrift hvor det er kort vei fra idé til beslutning.

Proline AS utvikler sine egne løsninger ved hjelp av moderne teknologier, og trenger en dyktig og effektiv Java-utvikler som jobber godt sammen i team.

Til denne rollen kan du være i starten av din karriere eller ha noe erfaring. Det er lagt opp en solid plan for opplæring som gjør at du får det du trenger til å kunne levere sammen med dine kolleger.

Du blir tilbudt

 • En god og langsiktig opplæring.
 • Mentor, kurs og sertifiseringer.
 • Jobbe fleksibelt med internasjonale kunder.
 • Gode fasiliteter med utmerket lunchservering.
 • Kolleger med stor kompetanse.
 • Konkurransedyktige vilkår.

Arbeidsoppgaver

 • Full-stack Programvareutvikling
 • Integrasjoner mot nye systemer


Arbeidsoppgavene vil være varierende i denne rollen da deres system er omfattende. Du vil derfor utvikle innen en rekke forskjellige løsninger, blant annet: CRM, ERP, finans, logistikk, datakasse, web og mobile løsninger.

Vi søker deg som

 • Har høyere relevant utdannelse, gjerne på masternivå
 • Har du erfaring fra ERP/regnskapssystemer, programvareutvikling eller integrasjon mot tredjepartssystemer vil dette være en fordel.
 • Har du kjennskap til: .Net, SQL, XML, webservice, git, Android, swing, apache, html/web er det en fordel


For å kunne lykkes i rollen er det aller viktigste at du har de riktige personlige egenskapene som kreves for jobben. Dette vil derfor være fokus under intervjuet ditt med Academic Work.

 • Selvstendig.
 • Utholdende.
 • Initiativtakende.


Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale.
 • Arbeidsomfang: 100% rekruttering.
 • Plassering: Hegdehaugsveien 31, 0352 Oslo.
 • Søknadsfrist: 22. 09. 2020


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Proline AS har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Proline AS leverer egenutviklede løsninger for CRM, ERP, finans, logistikk, datakasse, web og mobile løsninger til sine kunder i mange land.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen