Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Kundekonsulent søkes til IT-selskap

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en problemløser og ønsker å være kundens første møte med Konica Minolta? Liker du i tillegg å ha mange baller i luften? Da kan dette være stillingen for deg!

Informasjon om stillingen

I denne stillingen vil du bli en del av et team hvor din rolle vil være å bidra på IT 1.linjesupport. På servicesenteret er det høyt under taket og det er viktig at du liker høyt tempo. Du vil få god opplæring i hvordan håndtere ulike kundehenvendelser men det er viktig at du liker å rådgi og veilede kunder.

Konica Minolta og bransjen er i kontinuerlig endring og derfor ser vi etter deg som ønsker å komme inn på en avdeling hvor du kan ta initiativ til å utvikle kundereisene, kombinert med å skape samarbeidende avdelinger på tvers av selskapet.

Arbeidsoppgaver

 • Håndtering av henvendelser på telefon og mail
 • Bistå teamet hvis det er behov for fjernstyring og overvåking av printerne
 • Bestilling av rekvisita
 • Søke og identifisere nye forretningsmuligheter

Vi søker deg som

 • Har interesse for IT
 • Har erfaring på office-pakken
 • Har sterke kommunikasjonsferdigheter, både norsk og engelsk
 • Som person må du være serviceminded, løsningsorientert og være initiativrik

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: 100%, 6 måneder bemanning
 • Plassering: Oslo
 • Søknadsfrist: Snarest
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Konica Minolta har bedt om at alle spørsmål gjeldende stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Konica Minolta er en komplett partner for innen IT og digitalisering. Vi gjør IT enklere for norske bedrifter. Resultatet er konkurransedyktige og kostnadseffektive kunder. Vi er et globalt, teknologisk selskap med 31.000 ansatte på verdensbasis og 170 medarbeidere i Norge. Vi er stolte av å være blant de 100 mest bærekraftige selskapene i verden.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen