Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Prosjektleder innen IKT i Brakar AS

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Beskrivelse:

Brakar har behov for prosjektledelse og oppfølgning av pågående IT prosjekter innen sanntidsinformasjon, billetteringssystem og drift.

Man ønsker en snarlig tiltredelse for å sikre kompetanseoverføring fra eksisterende IKT ansvarlig.


Om prosjektledelse innen IKT i Brakar

Brakar har et aldrende billetteringssystem i sine kontraktsomra°der, selskapet jobber derfor i samarbeid med andre aktører med en utvikling av et nytt ombordssalgssystem. Selskapet har i tillegg et sanntidsprosjekt pa°ga°ende som har behov for prosjektstyring og videreutvikling for a° møte forventninger og krav fra ba°de kunder og eier av selskapet.


Det nye ombordssalgssystemet utvikles i samarbeid med Ruter og det er en forventet pilot på dette prosjektet allerede i desember 2020. utrulling og videre utvikling vil være sentrale elementer av den videre styringen av dette prosjektet. Samhandling, felles sone og prissystem, samt bruk på tvers av selskaper vil påvirke dette prosjektet.


Sanntidsprosjektet har allerede pågått i flere år, og ca 1/3 av selskapets busser har dagens system ombord. Her vil det være en forventning om videreutvikling av pågående prosjekt, utvidelse av prosjektet, samt utvikling av kundevennlige løsninger og effektiv bruk av all den informasjonen som dagens sanntidssystem allerede gir selskapet i form av rapportering og struktur.


Begge prosjekter vil kreve god samhandling internt i Brakar, samt godt samarbeid ut mot de samarbeidspartnere man allerede har. 


Om rollen:

Det er ønskelig at konsulenten skal fungere som prosjektleder i begge prosjekter, samt noe utvidet ansvar innen daglig drift i Brakar. Man ser for seg at konsulenten skal gi klare og tydelige krav og forventninger basert pa° det mandatet/ rollen som tildeles konsulenten. Brakar ønsker a° være fremtidsorientert, løsningsorienterte og bidra til a° sørge for at selskapets kunder fa°r gode og enkle løsninger.


Typiske oppgaver kan være:

  • Rapportering ledergruppen på status pågående prosjekter
  • Sørge for samhandling i prosjektene samt sørge for avklaringer der det er behov
  • Tydelig ledelse, kravsetting internt og eksternt
  • Oppfølgning av inngåtte avtaler og utviklingsoppgaver utenfor Brakar


Ønskede kvalifikasjoner:

Sentrale forutsetninger for å lykkes i denne rollen er som følger:

  • Tidligere erfaring fra oppfølgning av prosjekter innen IKT
  • Kjennskap til dagens løsninger er ønskelig.
  • Dokumenterbar evne til å fullføre planlagte oppgaver


Oppstart: Snarest

Varighet: 30.06.2021, mulighet for forlengelse

Omfang: 100%

Arbeidsplass: Oslo

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen