Prosjektleder - Konsentra

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Om Konsentra:


Konsentra As er et heleid datterselskap av Ruter As, og har som formål å organisere persontransport i offentlig sektor. Selskapet leverer fleksible mobilitetstjenester som skoletransport, servicelinjer, bestillingstransport og aktivitetstransport i Viken fylkeskommune/gamle Akershus fylkeskommune på vegne av Ruter As. I Oslo er hovedaktiviteten aldersvennlig transport samt noe aktivitetstransport. Konsentra har en visjon om å gjøre kollektivtrafikken tilgjengelig for alle og gir et utvidet transporttilbud til de som ikke har mulighet til å benytte den ordinære kollektivtransporten. I 2019 gjennomførte selskapet ca. 1 million reiser med tilrettelagt transport.


Om rollen:


Konsentra søker en prosjektleder for å ivareta god styring ifb. overtagelse av oppgaver i TT-tjenesten.

Prosjektleder vil lede en prosjektgruppe bestående av en IT prosjektleder med tilhørende UX- og utviklingsressurser samt en ressursgruppe for intern rigg av øvrige områder tilknyttet TT.

Prosjektleder vil rapportere til en styringsgruppe bestående av adm.dir., IT- og planleggingssjef samt leder for Kontaktsenter.


Arbeidsoppgaver:


Eksempler på oppgaver er å kartlegge dagens TT-ordning, brukerinnsikt og involvering av kunder og interesseorganisasjoner. Prosjektleder skal være en aktiv bidragsyter mht. analyse av konsept, ressursbehov og organisering i Konsentra, samt valg av kontaktkanaler, etablering av tekniske løsninger m.m. Prosjektet vil også kreve samhandling med Ruter. Konsulenten skal kunne ha ansvar for intern og ekstern dialog og kunne fasilitere og gjennomføre workshops og møter.


I tillegg skal konsulenten utarbeide prosjektplaner og budsjetter, koordinere og følge opp øvrige ressurser i prosjektgruppen, sikre fremdrift, prioritere og allokere oppgaver innad i prosjektet, sikre leveranser iht. mål, frister og kostnadsramme, foreta risikovurderinger og rapportere til styringsgruppen.


Ønskede kvalifikasjoner:


  • Høyere relevant utdannelse. Erfaring og sertifiseringer kan kompensere for manglende formell utdanning.
  • Erfaring med å lede et tverrfaglig team og prosjekter innenfor produkt eller tjenesteutvikling med fokus på kundebehov.
  • Erfaring med forretningsutvikling og risikostyringsprosesser.
  • Erfaring med å utarbeide behovsanalyser, konsept og løsningsbeskrivelser.
  • Erfaring med kartlegging av ressursbehov og organisering.
  • Erfaring med å lede IT ressurser.
  • Erfaring med kartlegging av og valg av kontaktkanaler.
  • Erfaring med a° analysere brukerreiser


Oppstart: Snarest

Varighet: 1 år, med mulighet for forlengelse på inntil 3 år

Omfang: 100%

Arbeidsplass: Oslo

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen